Ima i novost za pohvaliti se!

Kći jedne od najljepših žena svijeta sve više nalikuje na nju, njezinoj ljepoti ne prestaju se diviti: "Stvarno princeza!"

Deva Cassel Deva Cassel Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel - 2 Deva Cassel - 1 Deva Cassel - 3 Deva Cassel i Saul Nanni - 11 Deva Cassel i Saul Nanni - 6 Deva Cassel i Saul Nanni - 4 Deva Cassel i Saul Nanni - 3 Deva Cassel - 4 Deva Cassel - 2 Deva Cassel - 1 +18 Deva Cassel - 4 Galerija

Deva Cassel sve više nalikuje na svoju majku Monicu Bellucci, a ovih je dana sa samo 19 godina postigla veliki poslovni uspjeh.

Kći jedne od najljepših glumica svih vremena Monice Bellucci, 19-godišnja Deva Cassel postala je novo zaštitno lice modne kuće Dior, a cijeli se svijet divi njezinoj ljepoti.

Fotografije sa snimanja novog editorijala Deva je podijelila i na svom Instagramu, na kojem je prati 1,2 milijuna obožavatelja.

"Velika je čast biti na ovoj naslovnici", napisala je Deva.

Pogledaji ovo Deva Cassel Celebrity Dok su je slavni roditelji od svih skrivali postala je prava ljepotica, a sada se može pohvaliti novim uspjehom!

"Najljepša djevojka na svijetu", "Monica Bellucci broj 2", "Ti si prekrasan anđeo", "Lijepa kao mama", "Stvarno princeza", "O, Bože, prekrasna si", "Savršeno", pisali su joj pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Deva Cassel (@devacassel)

Monica je Devu dobila u braku s Vincentom Casselom, a osim nje imaju još i kćer Leonie i obje su dugo skrivali od javnosti i znatiželjnih pogleda. Njih dvoje upoznali su se 1996. godine kad su zajedno snimali film "Apartman", a vjenčali su se 1997. godine.

Navodno su imali otvoreni brak te su oboje često mijenjali seksualne partnere, o čemu je brujao cijeli Hollywood. Ona je čak jednom prilikom izjavila da od supruga i ne očekuje vjernost ako ga ne vidi po tri mjeseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog poslovnih obveza. Razveli su se 2013. godine i Monica je nakon razvoda pronašla sreću s 18 godina mlađim umjetnikom i scenografom Nicolasom Lefebvreom, s kojim je bila u vezi od 2017. godine., a danas ljubi proslavljenog filmskom redatelja Tima Burtona. Vincent se prošle godine razveo od manekenke Tine Kunakey i već neko vrijeme ima novu djevojku, bivšu Miss Australije Naru Baptista, koja je od njega mlađa 30 godina.

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Do prije dvije godine slavni roditelji su je skrivali, a kći poznate ljepotice i velikog šarmera sad osvaja svijet!

Devino srce osvojio je 24-godišnji talijanski glumac Saul Nanni, a par je nedavno snimljen u Milanu, gdje su ih paparazzi uočili u opuštenim izdanjima. Vijest o njihovoj vezi pročula se lani, a ranije ove godine pojavili su se na reviji modne kuće Dior u Parizu, gdje su privukli veliku pozornost.

I dok se nekima ovaj mladi par sviđa, ima i onih dušobrižnika koji su se javili komentarima kako Saul ne može parirati po ljepoti mladoj Devi te da ona ima sličan ukus kao njezina majka što se odabira muškaraca tiče.

"Bira dečke kao njezina majka nekad", jedan je od komentara koji je osvanuo na društvenim mrežama.

Saul je inače jedan od najpopularnijih mladih glumaca u svojoj Italiji, a zapažene je uloge ostvario u "Disney Channel Alex & Co", "Under the Riccione Sun" i "Love & Gelato". Karijeru je započeo glumeći u reklamama, a onda se iz rodne Bologne preselio u Milan, gdje je upisao studij marketinga i komunikacija na Universita Cattolica del Sacro Cuore.

Na Instagramu ga prati gotovo 700 tisuća ljudi, ondje uglavnom objavljuje fotografije na kojima pozira kao model, a tek na pokojoj našla se i Deva.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alice Evans Alice Evans - 4 Alice Evans - 3 Alice Evans - 2 +26 Alice Evans - 1 Nekad i sad Nakon ružnog razvoda odlučila se za drastičan zaokret, pogledajte kako izgleda s 20 kilograma manje!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Camilla - 2 Kraljica Camilla - 1 Kraljica Camilla - 3 Kraljica Camilla - 4 +26 Kraljica Camilla - 5 Celebrity Kraljica Camilla oglasila se prvi put o stanju Kate Middleton i otkrila nove detalje kako se osjeća: "Znam da je ona..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene