O tome puno njih sanja

Dok su je slavni roditelji od svih skrivali postala je prava ljepotica, a sada se može pohvaliti novim uspjehom!

Deva Cassel Deva Cassel Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel - 1 Deva Cassel - 3 Deva Cassel - 4 Deva Cassel - 2 Deva Cassel - 4 Deva Cassel - 3 Deva Cassel - 2 Deva Cassel - 1 Deva Cassel - 5 Deva Cassel - 4 +17 Deva Cassel - 2 Galerija

Deva Cassel nosila je modnu reviju Dolcea i Gabbane na Milanskom tjednu mode gdje je svojom ljepotom hipnotizirala sve oko sebe.

Oči ljubitelja mode ovih su dana bile uprte u Milano gdje je bio održan Tjedan mode, koji nisu propustile mnoge svjetske zvijezde, a neke koje su tek u usponu plijenile su veliku pozornost, među njima i kći Monice Belluci i Vincenta Cassela.

19-godišnja Deva Cassel bila je jedna od glavnih faca modne revije poznatog dizajnerskog dvojca Dolcea i Gabbane i čini se kako je pred njome perspektivna budućnost u svijetu modelinga. Inače, Deva je još prije četiri godine postala njihovo zaštitno lice, a može se pohvaliti da je za njih nosila već neko revija, što je danas san mnogih djevojaka koje se žele baviti tim poslom.

Kako joj je tamo bilo pokazala je i na svom profilu na Instagramu, gdje je objavila nekoliko fotografija i snimaka. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Monica je Devu dobila u braku s glumcem Vincentom Casselom, a osim Deve imaju još i kćer Leonie koje su dugo skrivali od javnosti i znatiželjnih pogleda. Njih dvoje upoznali su se 1996. godine kad su zajedno snimali film "Apartman", a vjenčali su se 1997. godine.

Navodno su imali otvoreni brak te su oboje često mijenjali seksualne partnere, o čemu je brujao cijeli Hollywood. Ona je čak jednom prilikom izjavila da od supruga i ne očekuje vjernost ako ga ne vidi po tri mjeseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog poslovnih obveza. Razveli su se 2013. godine i Monica je nakon razvoda pronašla sreću s 18 godina mlađim umjetnikom i scenografom Nicolasom Lefebvreom, s kojim je bila u vezi od 2017. godine., a danas ljubi proslavljenog filmskom redatelja Tima Burtona. 

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace - 1 Donatella Versace - 3 Donatella Versace - 4 Donatella Versace - 2 +32 Donatella Versace - 9 Nekad i sad Anđeosku ljepotu izobličila je plastičnim operacijama, sad pokušava popraviti štetu koju si je nanijela, a na njoj su ostale prepoznatljive samo dvije stvari

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 1 +22 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Celebrity Naša bivša misica u seksi crvenoj haljini servirala bombastične atribute, prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim: "Žena vatra!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene