Konačno malo veselja

Bruce Willis u najtežem periodu dočekao predivnu vijest, sreću ne može sakriti ni njegova bivša supruga!

Bruce Willis s obitelji Bruce Willis s obitelji Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis s obitelji - 1 Bruce Willis s obitelji - 2 Bruce Willis s obitelji - 3 Scout i Bruce Willis - 2 Scout i Bruce Willis - 1 Bruce Willis, Emma Heming Willis Bruce Willis - 3 Bruce Willis - 1 Bruce Willis i Emma Heming - 4 Bruce Willis i Emma Heming - 2 +8 Bruce Willis - 4 Galerija

Demi Moore na svojem profilu na Instagramu pohvalila se da će ona i Bruce Willis dobiti prvo unuče.

Bivši glumački par Bruce Willis i Demi Moore postat će djed i baka.

Pogledaj i ovo Bruce i Rumer Willis obitelj slavi Bruce Willis nakon teške dijagnoze konačno dočekao i jednu presretnu vijest: "Čista magija!"

Njihova kći Rumer Willis čeka dijete s dečkom Derekom Richardom Thomasom, a sretnu vijest objavila je Demi na svojem profilu na Instagramu.

"Počinje moja era seksi luckaste bake" pohvalila se, a odmah su joj počele pristizati čestitke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Beba će biti prvo unuče Demi i Brucea, koji uz Rumer imaju i kćeri Tallulu i Scout.

Legendarni glumac trenutačno prolazi kroz teško životno razdoblje. Nakon što se u ožujku ove godine doznalo da mu je dijagnosticirana afazija, moždani poremećaj koji utječe na sposobnost učinkovite komunikacije, nedavno su izvori bliski glumcu za medije otkrili da mu se stanje pogoršava i da se njegova obitelj nada čudu.

Demi je nedavno na svojem profilu na Instagramu objavila Bruceove nove fotografije.

"Mi smo obitelj! Ulazimo u blagdanski duh", napisala je Demi uz fotke na kojima pozira s Bruceom, njihovim kćerima, ali i s njegovom sadašnjom suprugom Emmom Hemming Willis te njihovim kćerima Mabel i Evelyn.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Obožavatelji su bili sretni što ga vide, no mnogi su primijetili i da ne izgleda baš najbolje.

"Bruce ne može puno govoriti i čini se da ne shvaća puno od onoga što drugi govore, tako da je Emma doista bila njegov glas i komunikator. Postoje dani kada vide djeliće staroga Brucea, no to traje kratko. Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Njegove kćeri ne mogu zamisliti život bez njega. Nedostaje im stari Bruce - onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih dečki i davao im neželjene savjete", ispričao je nedavno izvor za Daily Mail.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 2 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 1 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 6 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 7 +25 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 5 Celebrity Joško Gvardiol okružen najvažnijim ženama u svojem životu pokazao nježnu stranu, prizori će rastopiti njegove obožavateljice!  

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 4 Monica Bellucci - 2 +17 Monica Bellucci Celebrity Monica Bellucci u 59. godini razotkrila grudi i bacila obožavatelje u trans: "Najljepša žena na svijetu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene