par koji ruši predrasude

Dok o njemu bruji cijeli svijet, zgodni glumac još je jednom pokazao koliko je zaljubljen u svoju 24 godine stariju suprugu!

Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson - 2 Aaron Taylor-Johnson - 4 Aaron Taylor-Johnson - 5 Aaron Taylor-Johnson - 6 Aaron Taylor-Johnson - 7 +19 Aaron Taylor-Johnson - 8 Galerija

Aaron Taylor-Johnson podržao je suprugu Sam Taylor-Johnson na premijeri filma "Back to Black", koji je ona režirala.

Britanski glumac Aaron Taylor-Johnson (33) već je neko vrijeme u fokusu javnosti zbog šuškanja da mu je pripala uloga najpoznatijeg filmskog agenta Jamesa Bonda.

No, na premijeri biografskog filma o Amy Winehouse "Back to black" u Londonu u centru pažnje bila je njegova 24 godine starija supruga Sam Taylor-Johnson, koja je režirala film, a glumac je nije propustio podržati.

Par je na crveni tepih došetao držeći se za ruke, a nastavili su izmjenjivati nježne dodire i poglede i pred okupljenim fotografima.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Aaron Taylor-Johnson Celebrity Bivši James Bond otkrio što iskreno misli o potencijalnom nasljedniku: "Podržat ću ga ako..."

Par koji zbog velike razlike u godinama privlači veliku pozornost javnosti upoznao se 2009. godine na setu filma "John Lennon: Dečko koji ne obećava", kada je on imao svega 18, a ona 42 godine. Ubrzo su počeli izlaziti, a 2010. su dobili i kćer Wyldu Rae. Vjenčali su se u Babington Houseu u Somersetu u lipnju 2012. , a iste godine dobili su još jednu kćer Romy Hero.

No iako ruše predrasude, i danas su često na meti dušobrižnika koji se ne mogu načuditi razlici u njihovim godinama, a Aaron je nedavno reagirao na takve kritike.

"Morate shvatiti je da sam ja s 13 godina radio stvari koje većina ljudi radi u dvadesetima. Radite nešto što je drugima prebrzo? Ja to ne razumijem. U kojoj biste brzini trebali uživati u životu? Bizarno mi je to", izjavio je glumac u intervjuu za magazin Rolling Stone.

Pogledaji ovo Aaron Taylor-Johnson Celebrity Ovi vrući prozori novog Jamesa Bonda snimljeni su u Hrvatskoj, a obišli su cijeli svijet!

Njegova supruga Sam se tijekom života suočila s teškim izazovima i dvaput se borila s rakom. U prosincu 1997., u dobi od 30 godina, liječila se od raka debelog crijeva, a zatim joj je 2000. godine dijagnosticiran rak dojke. Britanska filmska redateljica nakon svega je spas pronašla u jogi i meditaciji.

"Ne bih mogla sve preživjeti bez meditacije kojom se bavim. To je ono što mislim da mi je pomoglo nositi se s ludilom", izjavila je svojevremeno.

Pogledaji ovo Aaron Taylor-Johnson Preporuke Od tinejdžerskog superjunaka do agenta 007: Je li mišićavi miljenik žena novi James Bond?

Sam je rođena u Croydonu i odrasla u blizini Streatham Commona u južnom Londonu, sa svojom mlađom sestrom Ashley, majkom Geraldine i ocem Davidom. Njezin je otac napustio obitelj kad je imala devet godina, što je ona ranije opisala kao iznenadan i vrlo čudan prekid odnosa, a sljedećih deset godina nije viđala oca. Osebujna umjetnica pohađala je Beacon Community College u istočnom Sussexu, a kasnije je upisala Goldsmiths, Sveučilište u Londonu.

Počela je izlagati likovnu fotografiju ranih 1990-ih i tijekom tog vremena također je počela stvarati filmove s ​​kratkim videozapisima. Supružnici s kćerima žive u Los Angelesu, a svoj privatni život pokušavaju zadržati daleko od očiju javnosti. Sam iz braka s trgovcem umjetnina Jayem Joplingom ima još dvije kćeri, Angelicu i Jessie.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 13 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 12 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin +25 Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Zanimljivosti Damir Tomljanović objavio fotografiju chefa Vukija i tek rođene kćeri, a onda mu je uputio i originalnu čestitku!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West Bianca Censori i Kanye West Bianca Censori i Kanye West Bianca Censori i Kanye West +26 Bianca Censori - 4 Celebrity U potpuno prozirnoj haljini ovaj put nije ni pokušala sakriti izložene dijelove tijela, bljeskovi aparata otkrili su baš sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene