Spojila nespojivo!

Bivša supruga Zorana Mamića došla je podržati poznatu prijateljicu, ali način na koji je kombinirala svoju odjeću bio je veća atrakcija

Vanja Horvat - 2 Vanja Horvat - 2 Sanjin Strukic/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 1 Vanja Horvat Zoran i Vanja Mamić In Magazin: Vanja Horvat - 2 In Magazin: Vanja Horvat - 4 In Magazin: Vanja Horvat - 5 Vanja i Hrvoje Horvat s majkom Dunjom Vanja Horvat s roditeljima Dunjom i Hrvojem Vanja Horvat Vanja Horvat, Ines Priendl, Kristina Burja +10 Vanja Horvat, Kristina Burja Galerija

Poduzetnica Vanja Horvat rijetko se pojavljuje u javnosti, a sada je svojom pojavom pomalo začudila prisutne na modnoj reviji brenda Snježane Schillinger.

Poduzetnica Vanja Horvat ne voli se često pojavljivati u javnosti, ali ponekad napravi iznimku kako bi podržala svoje prijateljice.

Tako je bilo i ovog puta pa je stigla na modnu reviju brenda Snježane Schillinger s kojom je na crvenom tepihu i pozirala. Iako je na prvu izgledala besprijekorno, na drugi pogled njena je odjevna kombinacija malo zbunila. Vanja je nosila crne tajice i bež visoke čizme, a na crnu košulju ogrnula je svijetlo plavi sako.

Uz sve to, nosila je i bež torbu.

Vanju inače prati nadimak Lady Boss, a dobila ga nije bez razloga.
Ona je poslovna žena, poduzetnica, stomatologinja, sportašica, mama i baka, a kad je čula kako je ljudi zovu, ona se nasmijala:

''O jao Bože dragi... Mislim da sam vrlo blaga, da sam blaga i da volim te konstruktivne dogovore, razgovore, vrlo teško dignem ton zapravo nikad. Nisam onaj klasičan boss, ali da jesam kontrol freak možda, koji nadgleda sve. I volim red, rad i disciplinu'', rekla je za In magazin ove godine.

Podsjetimo, Vanja je sa Zoranom Mamićem bila u braku 17 godina i zajedno imaju dvoje djece, kćer Ninu i sina Brunu.

Osim što je ponosna majka i baka, Vanja je i poduzetnica te strastvena jahačica, a tako održava i figuru. Dolazi i iz poznate sportske obitelji. Brat joj je izbornika naše rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat, a njihov je otac 1972. godine s reprezentacijom Jugoslavije osvojio zlato na Olimpijskim igrama.

O Vanjinu privatnom životu nakon razvoda od Mamića ne zna se puno, no poznato je da je u vezi s poduzetnikom Mladenom Veberom.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković Maja Cvjetković - 7 Maja Cvjetković - 5 Maja Cvjetković - 4 +22 Maja Cvjetković - 8 Nekad i sad Bivša Miss Hrvatske nakon udaje za 20 godina starijeg povukla se od svjetla reflektora, a evo koliko se od izbora promijenila!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Badovinac - 1 Mladen Badovinac - 1 Mladen Badovinac - 2 Mladen Badovinac +13 TBF - 4 Celebrity Evo kako izgleda supruga Mladena iz TBF-a! S njim se u javnosti nikad ne pojavljuje, a prije dvije godine u tajnosti su dobili i sinčića

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene