Nitko ih ne razlikuje

Seksi fotka koja je zaludjela društvene mreže: Glumica pozirala s 20 godina mlađom nećakinjom

Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) +0 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Galerija

Claudia Vergara kći je starijeg brata Sofije Vergare, koji je ubijen prije 20 godina.

Kolumbijska ljepotica Sofia Vergara (47) za vikend je uživala u druženju s obitelji, a obožavatelje je izvijestila o tome seksi fotografijama na Instagramu.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara sve pokazala u videu! Dom Sofije Vergare ima čak 10 kupaonica: Pogledajte luksuz u kojem boravi jedna od najbogatijih glumica!

Glumica je ranije objavila slike svoje pozadine u bikiniju i svog muža Joea Manganiella na pikniku u njihovu dvorištu, a ovog puta pozirala je s nećakinjom na terasi. I Sofia i 28-godišnja Claudia Vergara leđima su okrenute prema objektivu, a obukle su slične crne minijaturne bikinije koji su istaknuli njihove stražnjice. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Modelo viejo del 72 y modelo nuevo del 92😂😂😂😂 #alwaystwinning👯 @cdvergara ❤️❤️❤️🌝🌝🌝

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

"Stari model iz '72. i novi model iz '92.", napisala je u opisu glumica aludirajući na njihovu razliku u godinama. Sofia i nećakinja Claudia imaju slične frizure i tjelesne atribute, pa je bilo teško razaznati koja se nalazi s koje strane.

Obožavatelji su bili oduševljeni fotografijom i komentirali kako ih ne razlikuju. "Ne znam koji je model iz '72., a koji iz '92.", "Koja je koja?Identične ste", "Tko je ovdje tko", napisali su glumici. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Este fue mi ultimo dia normal pre-cuarentena... y toca asi... irse acomodando porque esto es lo que hay por ahora🤷🏼‍♀️. Pero no pasa nada, de esta salimos todos y mas unidos que nunca. Paciencia señoras y señores... paciencia. 💗💗💗 #staysafe #stayhome

A post shared by Claudia Vergara (@cdvergara) on

Inače, Claudia je kći Sofijina starijeg brata Rafaela, koji je ubijen prije 20 godina. Upravo zbog sličnosti sa slavnom tetom postala je hit na Instagramu, a glumica ju naziva "mini ja". 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) +0 Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Celebrity Monika Kravić uhvaćena s novim dečkom u izdanju u kakvom je ne viđamo inače, potpuno su se opustili

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene