ignorira kritike

Okinula seksi fotku u bikiniju pokraj slapa pa ju ismijali: "Što ne valja, je li to fotošop?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sara Sampaio pozirala je u bikiniju i u prvi plan je došla njezina stražnjica zbog koje je dobila kritike, no drugi su pratitelji su ju pohvalili da je lijepa kao i uvijek.

Portugalska ljepotica Sara Sampaio (29) često pozira u seksi izdanjima i dobiva brojne komplimente, no ovog puta je naišla na kritike i ismijavanja. 

Pogledaj i ovo Sara Sampaio "volim sebe i ako se udebljam" Nekad svoje tijelo baš i nije voljela, a sada je sama objavila fotografije zbog kojih ju je gledala cijela plaža

Naime, Sara, koju na Instagramu prati 7.5 milijuna ljudi, objavila je fotografiju s Havaja na kojoj sjedi na stijeni u blizini slapa. "Nakon najtežeg pješačenja koje sam ikad odradila", napisala je Sampaio. 

U prvi plan je došla manekenkina stražnjica u ružičastom bikiniju koja se isticala zbog kuta slikanja. "Sara, ovo nije savršen kut za tebe", "Što ne valja s tvojom stražnjicom? Jesi li koristila fotošop?", "Povećava li se tvoja stražnjica?", "Kim Kardashian", "Tvoje strašnjica je dva puta veća nego prije korone", komentirali su njeni pratitelji koji su primijetili da ne izgleda isto kao na drugim fotografijama. 

No drugi su joj poručili da je predivna i svidjelo im se što ima više oblina. "Prelijepa", "Kakva ljepotica", napisali su. Sara je ignorirala komentare i nastavila objavljivati seksi fotografije u badiću, no iz drugog kuta. 

Inače, Sampaio je zakoračila u manekenske vode kao 15-godišnjakinja i godinu dana kasnije pobijedila je na portugalskom natjecanju ljepote. Otkad je započela karijeru modela, sanjala je kako će postati anđelica i nositi revije za donje rublje Victoria's Secret, a to joj se konačno ostvarilo 2015. nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio)

Postala je i ambasadorica ljepote za jedan brend te krasila naslovnicu magazina Sports Illustrated Swimsuit. Našla se i u raznim izdanjima časopisa Vogue, a zbog manekenstva se iz Porta preselila u New York.

Sara se okušala u glumačkom poslu, pa je prvu ulogu odigrala 2017. u komediji "Clapper". Pojavila se i u glazbenim spotovima Selene Gomez, Nicka Jonasa, Justina Biebera i Davida Guette te Kanyea Westa.

Sara je od 2015. u vezi s vlasnikom hotelskog lanca Oliverom Ripleyjem.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 5 Lana Klingor Mihić - 8 +1 Lana Klingor Mihić - 6 Celebrity Oživjela je dance kraljicu 90-ih koja se nakon teških životnih udaraca povukla u osamu, a njezin je nastup oduševio i ženu našeg nogometaša

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene