Povratak disko doba

Oživjela je dance kraljicu 90-ih koja se nakon teških životnih udaraca povukla u osamu, a njezin je nastup oduševio i ženu našeg nogometaša

Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 1 Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 5 Lana Klingor Mihić - 8 Lana Klingor Mihić - 6 +0 TLZP: Lana Klingor Mihić kao Kasandra Galerija

Lana Klingor Mihić dobila je brojne pohvale za nastup u showu "Tvoje lice zvuči poznati" i mnogi su istaknuli da je uspjela postići senzualnost nekadašnjeg zvijezde Kasandre.

Lana Klingor Mihić nas je u 12. emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" s pjesmom "Kazna" vratila u 90. godine kojima je vladala pjevačica Kasandra. 

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

"Jedno veliko srce za Davorku", napisala je Lana na Instagramu pokraj fotografija svog nastupa. Naime, Davorka Ručević je pravo ime dance kraljice koja je poznatija kao Kasandra. 

"Fenomenalno", "Razvalila si", "Ma bomba i točka", "Brutalna si bila", "Prezgodna, savršena si", "Skinula si ju totalno", komentirali su njeni pratitelji. Neki su istaknuli da ih podsjeća na Angelinu Jolie. 

Lanin nastup je komentirala i supruga nogometaša Domagoja Vide, Ivana. Poručila joj je da je bomba. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor)

"Koja kostimografija. Bravo, šminkeri i bravo Lana. Seksi", "Prekrasno disco doba", "Nastup pun senzualnosti. Lana, seksi žena", "Odlična, vratila me u 90-e", komentirali su gledatelji ispod videa nastupa na Facebooku. 

Žiri je također imao samo riječi hvale za Lanu. "Pogodila si njezinu boju glasa, zvučalo je fantastično, dominantnost, mistika, nastup, koreografija. Sve si polovila, prelijepo za gledati i slušati", rekla je Indira Levak. 

"Glas si savršeno skinula, prepoznala se ta njezina boja, na nekim dijelovima si baš autentično zvučala", pohvalila ju je Nives Celzijus. 

Inače, Davorka Ručević, koja je poznatija kao Kasandra, proslavila se 90-ih pjesmama "Nisi ti jedini na svijetu", "I Got A Feeling" i obradom pjesme "Sladoled" Jasenka Houre. 

Kako su pisali domaći mediji, Kasandra se povukla u osamu i živi miran život. Prije nekoliko godina je sama pjevačica otkrila da je imala izvanmateričnu trudnoću te izgubila voljenog muškarca. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 1 +2 Nives Celzijus - 2 Celebrity Pogledajte haljinu u kojoj je Nives zagolicala maštu gledatelja i naglasila bujne obline, može li uopće izazovnije?

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene