Mamina slika i preslika

Princeza Charlotte slavi sedmi rođendan, pogledajte njezine najnovije fotografije koje je snimila Kate!

Princeza Charlotte Princeza Charlotte Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte Princeza Charlotte Princeza Charlotte Kate Middleton, princ William, princeza Charlotte i princ George Princeza Charlotte, Kate Middleton, princ William i princ George Princeza Charlotte Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) +0 Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Galerija

Kraljevska palača objavila je najnovije fotografije princeze Charlotte povodom njezina sedmog rođendana, a koje je je snimila njezina majka Kate Middleton.

Kad se usporede fotografije vojvotkinje Kate Middleton iz djetinjstva s onima princeze Charlotte, usudili bismo se reći da je malena djevojčica slika i prilika svoje majke. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William stvari su se promijenile Kate i William važan dan u njihovim životima ove će godine proslaviti u tužnijem raspoloženju nego proteklih godina

Naime, Kate je snimila svoju kćer kako s osmijehom na licu i u zagrljaju obiteljskog psića sjedi u polju prepunom proljetnog cvijeća.

Malena Charlotte stopila se sa slikom jer se njezin svijetloplavi džemper odlično uklapa sa procvalim zvončićima koji je okružuju. Njezini roditelji William i Kate odlučili su objaviti ove preslatke fotografije jer njihova princeza danas slavi sedmi rođendan.

Znamo kako je Charlotte rođena u privatnom rodilištu Lindo Wing bolnice St. Mary's u Paddingtonu, u središtu Londona, u 8:34 2. svibnja 2015. godine. 

Na fotografijama također vidimo kako Charlotte prati modne trendove jer je svoj outfit upotpunila bijelom košuljom na točkice.

Kako sve slike ne bi bile identične, princeza se slikala i bez svojeg psića, pa ga je zamijenila s pokojim zvončićem.

Obitelj Cambridge većinu vremena provodi daleko od Londona u svojem domu u Norfolku na kraljičinom imanju Sandringham.

Vojvotkinja Kate obožava fotografirati te je to njezina vrsta strasti koja je ispunjava. Počasno je prihvatila članstvo 2017. godine u Kraljevskom fotografskom društvu, koje je prepoznalo njezin talent i entuzijazam.

Kate redovito objavljuje slike svoje djece kako bi objavila važne trenutke – poput rođendana. Prošle godine objavljena je slika na kojoj Charlotte izgleda sretno i opušteno u cvjetnoj haljini povodom njezina šestog rođendana.

Za svoj peti rođendan Charlotte je prikazana kako pomaže svojoj braći i roditeljima da utovare hranu u kombi i dostavlja obroke za ljude u potrebi u Norfolku.

Puna titula slavljenice je Njezino Kraljevsko Visočanstvo Princeza Charlotte Elizabeth Diana od Cambridgea.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila kobasicu Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput +32 Maja Šuput Celebrity Šuput ostala u čudu zbog iznenađenja kojem se nije nadala: ''Tu mi je i muž, ajde mom mužu onda daj!''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila kobasicu Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput +32 Maja Šuput Celebrity Šuput ostala u čudu zbog iznenađenja kojem se nije nadala: ''Tu mi je i muž, ajde mom mužu onda daj!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene