Popularan datum

Vjenčani na Valentinovo! Ovi slavni parovi imaju razlog više za proslavu Dana zaljubljenih

Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Getty Images) Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Getty Images) getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Getty Images) +0 Salma Hayek i Francois-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Galerija

Povodom Dana zaljubljenih, prisjetili smo se slavnih parova koji na Valentinovo slave i godišnjicu braka.

I dok neki parovi Valentinovo uopće ne obilježavaju, drugi imaju dodatan razlog za slavlje.

Pogledaj i ovo Salma Hayek Zna kako se to radi Pripijena haljina Salme Hayek jedva je obuzdala njen raskošni dekolte, lijepo se pobrinula da sve oči budu uprte u nju!

Dan zaljubljenih je diljem svijeta popularan datum za vjenčanje, pa ne čudi da su i mnogi slavni parovi upravo na Valentinovo odlučili izreći sudbonosno "da".

Glazbena legenda Elton John oženio je Renatu Blauel na Valentinovo 1984., glumica Sharon Ston i novinar Phil Bronstein vjenčali su se 14. veljače 1998., a manekenka Adirana Lima udala se za srpskog košarkaša Marka Jarića na Dan zaljubljenih 2009. godine. No, kao već znate, njihovi su brakovi završili razvodom, a mi smo se prisjetili slavnih parova koji su se vjenčali na Valentinovo i čija ljubav još traje.

Blogerica Ella Dvornik Pierce udala se za Charlesa Piercea 14. veljače 2019. godine i par će ovog Valentinova obilježiti drugu godišnjicu braka. Vjenčali su se nakon pet godina veze u Kapeli cvijeća u centru Las Vegasa.

"Odabrali smo Las Vegas kao destinaciju za vjenčanje upravo zato što je klišej, a ne da nam se raditi svadbu u Hrvatskoj ili Engleskoj za sve prijatelje i obitelj", kazala je tada Ella za Story, a otkrila je i kako je njena mama Danijela vjenčanje pratila online.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Charles Pearce (@charles_pearce)

Isti dan kada su se vjenčali Ella i Pierce, po četvrti se put oženio i bubnjar te osnivač benda Mötley Crüe Tommy Lee. Nakon tri propala braka s Elaine Starchuk, Pamelom Anderson i Heather Locker, na Valentinovo 2019. godine pred oltar je odveo i starletu Brittany Furlan.

Pjevač Marko Perković Thompson i njegova supruga Sandra vjenčali su se dvaput. Prvi put su to učinili u njenoj rodnoj Kanadi 27. travnja 2003. godine, a drugo vjenčanje održali su na Dan zaljubljenih 2006. godine u crkvi Sv. Ilije u Kljacima nedaleko od Čavoglava.

Godišnjicu braka na Valentinovo slavi i glumica Salma Hayek koja se za francuskog milijardera Francoisa-Henrija Pinaulta vjenčala 14. veljače 2009. godine. Sudbonosno "Da" izrekli su u Parizu, a dva mjeseca poslije imali su i drugo vjenčanje u Veneciji.

Glumac Benedict Cumberbatch i kazališna redateljica Sophie Hunter vjenčali su se na Dan zaljubljenih 2015. godine, a mladenka je na vjenčanju bila trudna. Četiri mjeseca kasnije dobili su sina Christophera.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Rudan (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) +0 Sandi Cenov Celebrity Albina će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Rotterdamu s pjesmom "Tick-Tock", osvojila je najviše glasova publike i žirija!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić (Foto:Getty Images) +0 Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Celebrity Zrinka Cvitešić jedva dočekala podijeliti sretne vijesti, čestitke pljušte sa svih strana: "Stiže uskoro"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene