čestitke!

Dinamov nogometaš se vjenčao pred najužim krugom obitelji i prijatelja, mlada zablistala u zanimljivoj vjenčanici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometaš Amer Gojak ovoga se vikenda vjenčao s djevojkom Irmom, a na ceremoniji su bili samo njihovi najuži prijatelji i rodbina.

Igrač Dinama i reprezentativac BiH Amer Gojak vjenčao se u subotu sa svojom djevojkom Irmom. Exkluziva.ba javlja kako je na vjenčanju bio samo uži krug njihvih prijatelja i obitelji.

Pogledaj i ovo Sarah Hyland i Wells Adams - 3 Baš lijepo! Slatka buntovnica iz hit serije stala pred oltar, nju i partnera vjenčao poznati kolega s ekrana!

Supruga 25-godišnjeg nogometaša zablistala je u vjenčanici bež boje s dugim rukavima, a na dnu leđa je imala veliku mašnu. Amer je detalje s vjenčanja objavio na svojim pričama na Instagramu, no sretni par o svojoj vezi mudro šuti.

Irma ima zaključan profil na Instagramu te ne odaje previše informacija u javnost, a njihove zajedničke fotke bilo gdje na društvenim mrežama zaista su rijetkost. Par se vjenčao u jednoj zagrebačkoj džamiji, a o svemu se još nisu oglasili medijima.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 4 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 +7 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 2 Celebrity Naš poznati tiktoker na velikoj zabavi otkrio spol djeteta pa pokazao dio atmosfere, slavio je s kolegama iz hit-showa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene