sreći nema kraja!

Naš poznati tiktoker na velikoj zabavi otkrio spol djeteta pa pokazao dio atmosfere, slavio je s kolegama iz hit-showa

Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 1 DNEVNIK.hr 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 4 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 2 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 6 Sandi Pego Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 2 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 +1 Sandi Pego Galerija

Sandi Pego i Cindy Šoštarić otkrili su na velikoj zabavi da će dobiti sina, a naš poznati tiktoker na Instagramu je podijelio djelić atmosfere sa zabave.

Naš poznati tiktokter Sandi Pego i njegova supruga Cindy Šoštarić nedavno su otkrili da će postati roditelji, a ovoga su vikenda na velikoj zabavi otkrili spol djeteta.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 1 ''Svaka vam čast!'' Najpoznatiji hrvatski TikToker i supruga upustili su se u opasnu aktivnost na koju se mnogi ne bi odlučili!

"Rodit će se tatin sin", napisao je Sandi na svom Instagramu u opisu fotogafije na kojoj pozira sa svojom suprugom. U komentarima su redom dobili čestitke, a javile su mu se i kolege iz showa "Ples sa zvijezdama". Bojana Gregorić Vejzović ostavila mu je emotikone srca i djeteline, a pedro Soltz mu je čestitao uz emotikon plavog srca. "Bravo, čestitam od srca", napisao mu je Marko Grubnić.

Ivan Jarnec, Jelena Perić, Filip Vidović, Mario Ožbolt i Albina Grčić bili su na samoj zabavi, a mnogi su se oglasili na društvenim mrežama te su otkrili djelić atmosfere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

"Uskoro ću postat ćaća! Dobar je osjećaj, zbog količine posla još nisam toliko svjestan, čekali smo potvrdu da je sve dobro i čuvali smo vijest, ali je jako lijep osjećaj iskreno. Postat ću tata! Obožavam djecu i jako sam sretan i uzbuđen, baš sam jako sretan!“ kazao je Sandi za IN Magazin prije nekoliko dana.

Prepričao je i kako je izgledao trenutak kada mu je supruga Cindy rekla da je trudna.

"Dobio sam dvije kutije i otvorim ih i gledam unutra i vidim medu, pa test, i prvo nisam znao je li test za koronu, i drugo pitanje mi je bilo: 'Ne prankaš me?' U životu sam si rekao ako me zbog toga bude prankala neće završit dobro, samo mi nemoj to raditi“, prisjetio se kroz smijeh i dodao: "Suze su krenule, bio sam toliko ponosan, toliko sretan."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene