dosta neočekivano

Otkriven nadimak koji je kralj Charles III. dao Meghan Markle, govori puno o tome što misli o njoj!

Meghan Markle i Charles III. Meghan Markle i Charles III. Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Charles III. Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Meghan Markle Meghan Markle +19 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl u svojoj novoj knjizi "The New Royals" otkrila je kakav je nadimak kraj Charless III. dao snahi Meghan Markle.

Novi britanski kralj Charles III. ima nadimak za svoju snahu Meghan Markle, koji je sada procurio u javnost.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Kralj je kralj... Meghan Markle i princ Harry dijele slavne prijatelje s kraljevskom obitelji, a evo zašto oni nikako neće birati strane u njihovu sukobu!

U svojoj novoj knjizi "The New Royals" stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl piše kako je Charles dao Meghan nadimak tungsten, zbog njezine nepopustljivosti i otpornosti. Tungsten ili volfram je sivkastobijeli sjajni metal velike tvrdoće.

Nicholl u knjizi navodi i kako je Charles smislio nadimak malo nakon Meghanina vjenčanja s princem Harryjem, točnije na Forumu Royal Foundation 2018. godine. Nadimkom joj je htio iskazati poštovanje jer mu je pomogla poboljšati njegov odnos s Harryjem.

"Kada su se upoznali, Charles je oborio Meghan s nogu svojim šarmom. Harryju je rekla da mu je otac divan, srdačan, vrijedan, nježan i stabilan. Dala mu je do znanja da bi ga trebao više cijeniti i zbližiti se s njim", kazao je izvor s kraljevskog dvora za Daily Mail.

I Charles je tada hvalio svoju snahu.

"Ona je tako inteligentna i draga. Čini Harryja jako sretnim. Ne može nam biti draža", govorio je.

Nije poznato je li Charles zadržao isti nadimak za Meghan nakon njezina i Harryjava napuštanja kraljevskih dužnosti i preseljenja u SAD, a od tada se naveliko šuška i o njihovim zahlađenim odnosima s kraljevskom obitelji.

Harry i Meghan zadnji put su u Velikoj Britaniji bili kada je umrla kraljica Elizabeta II., a odmah nakon sprovoda su se vratili u SAD. Prije toga su sudjelovali i na proslavi kraljičina zlatnog jubileja u lipnju ove godine, a tada su sa sobom poveli i djecu, sina Archieja i kćer Lilibert.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek - 8 +26 Nikolina Pišek - 7 Celebrity Nikolina Pišek u minici nasred ceste poslala zanimljivu poruku: ''Spremna sam na sve nezgode, neočekivane''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene