Vruća poza

Nives Celzijus u pripijenoj opravici s riskantnim prorezom uzburkala društvene mreže: ''Skočio bih u telefon!''

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 6 +20 Nives Celzijus - 4 Galerija

Nives Celzijus pozirala je u crnoj haljinici s opasnim prorezom i tako istaknula svoje vitke noge, a pratitelje razveselila još jednom seksipilnom fotografijom u nizu.

Naša atraktivna Nives Celzijus ne prestaje častiti svoje fanove vrućim pozama i zavodljivim kombinacijama. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

40-godišnja pjevačica pozirala je u uskoj crnoj haljinici s visokim prorezom koja je svu pažnju usmjerila na njezine zgodne noge, ali i naglasila manekensku figuru na kojoj joj mnoge žene zavide. 

Cijelu kombinaciju začinila je crnim otvorenim sandalama sa srebrnim detaljima i visećim naušnicama u istom tonu. 

"Mala žena. Gradi kaveze za svakog. Koga Poznaje. A mudra žena,
koja mora sagnuti glavu, kad je mjesec nisko, cijelu noć baca ključeve predivnim neposlušnim zatočenicima", citirala je Hafiza u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Žena sa stilom i seksipilom", "Ma najbolja", "Skočio bih u telefon da mogu", "Kakva riba", "Prezgodna", "Savršena", "Seksi diva", "Izgorila si", "Opa", pisali su joj u komentarima. 

Nedavno je pozirala u grudnjaku i tangicama na krevetu u Skoplju, a  svu pozornost ukrala je njena guza, koja je bila obasjana svjetlošću s televizijskog ekrana.

Nives nije ništa komentirala, već je samo stavila lokaciju gdje se nalazi, a kasnije je podijelila nekoliko fotki iz predvorja hotela u kojem je pozirala u kratkoj bijeloj suknjici te bež majici na bretele, koja je jedva zadržavala njezine bujne grudi.

''Nek vide Makedonci da i mi imamo lubenice za trku!!!'', ''Bravo, lijepa si'', ''Uffff dobraaaaaa'', ''Majko, volim te'', ''Najljepša Hrvatica'', samo su neki od brojnih komentara njezinih pratitelja koji ne mogu ostati ravnodušni.

Ovo nije prvi put da se Nives hvali svojom guzom, a isto je učinila i prije nekoliko dana kad je pozirala na ležaljci u zebrastom kupaćem kostimu te jedan od svojih aduta stavila u prvi plan.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +29 Petar Grašo - 2 Celebrity Grašo otkrio jedan detalj o svojoj kćeri zbog kojeg mu je jako žao: ''To je bilo i prije nego što je ona nastala...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 +27 Jennifer Lopez - 4 Celebrity Lopez otkrila malo previše dok se razgibavala na balkonu, sve su uhvatili paparazzi koji prate svaki njezin korak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene