nije im loše!

Nives i Ecija jedva su dočekale opet nekamo skupa otputovati, pogledajte kamo su otišle i kako se provode

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus prva emisija TLZP Galerija

Nives Celzijus i Ecija Ivušić javile su se iz Istanbula, u koji su otputovale s društvom.

Nives Celzijus (39) i Ecija Ivušić (34) u svojim su storyjima na Instagramu otkrile da su otputovale u Tursku.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Prvo su se javile iz zračne luke u Zagrebu, a zatim i iz aviona, gdje je Ecija snimila Nives kako čita svoju kolumnu.

"Čita. Ali sebe", napisala je Ecija pored fotke, a zatim su uslijedile snimke s njihove konačne destinacije, turskog Istanbula.

U videima su otkrile i kako je s njima na putovanju još nekoliko ljudi, uključujući i popularnog domaćeg influencera Davora Gerbusa. Snimale su se na brodu i tijekom šetnje gradom, a Ecija je jutro kasnije u svojim storyjima otkrila da je spavala samo tri sata.

Nives i Ecija prijateljice su nekoliko godine i već su ranije zajedno bile na odmoru. Posljednji su se put skupa odmarale 2020. godine, a tada su odabrale nešto bližu destinaciju, točnije Split, gdje su se fotkale u badićima i zapalile društvene mreže.

 

Fotke s njihova novog putovanja potražite u našoj galeriji, a Nivesina seksi izdanja gledatelji imaju priliku gledati i u novim epizodama showa "Tvoje lice zvuči poznato", gdje je članica žirija i iz tjedna u tjedan izgleda samo sve bolje.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 29. svibnja!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene