"Zbog ovog živim"

Jedan od omiljenih srpskih pjevača objavio obiteljsku fotografiju i sve raznježio porukom pored nje: ''Čuvajte jedino pravo bogatstvo''

Nikola Rokvić Nikola Rokvić Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Rokvić - 1 Nikola Rokvić i Bojana Barović - 9 Nikola Rokvić i Bojana Barović - 10 Nikola Rokvić i Bojana Barović - 12 Nikola Rokvić i Bojana Barović - 13 Nikola Rokvić i Bojana Barović - 1 Nikola Rokvić i Bojana Barović - 3 Nikola Rokvić i Bojana Barović - 4 Nikola Rokvić i Bojana Barović - 5 Nikola Rokvić i Bojana Barović - 6 +3 Nikola Rokvić i Bojana Barović - 7 Galerija

Nikola Rokvić na Instagramu često dijeli obiteljske fotografije, a sada je ispod jedne objasnio i koliko mu je stvarno obitelj važna.

Srpski pjevač Nikola Rokvić, podijelio je fotografiju sa suprugom Bojanom i djecom te u opisu ispričao kako je obitelj sve zbog čega on zapravo i živi.

Fotografija koju je objavio je s krštenja njegova trećeg djeteta.

"Moje svo bogatstvo. Danas šetajući ulicom razmišljao sam 'Bože kada ostarim i kada budem sagledao na sav svoj život i sebe. Što će biti ono zbog čega sam živio?' Živio sam Božjom ljubavi za svoju obitelj i sve ljude koje mi je Gospodin svojom milošću poslao u život. Ni jedan susret ovozemaljski nije slučajan, svaki susret može biti uzvišen i privezan za vječnost ako ga oplemenimo ljubavlju, milošću i požrtvovnošću. Čuvajte jedino pravo bogatstvo, čuvajte ljude", napisao je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

"Divna obitelj", "Bravo Nikola, puno sreće i zdravlja", "Uvijek budite sretni", "Kakva prelijepa obitelj", "Ma divni ste",  glasili su neki od komentara.

Nikola i Bojana u braku su od 2016. godine, a već imaju šestogodišnju kćer Leonu i trogodišnjeg sina Simeona.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić +26 Kristina Krepela Celebrity Naš političar zaljubljen je preko ušiju u lijepu glumicu, a mnogi su primijetili da ona na sebi ne skriva nešto što bi nekima možda i zasmetalo

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri - 1 +26 Ivan i Raquel Rakitić - 5 Celebrity Detalj koji je nosio Rakitić pobrao je hrpu komentara i skinuo pozornost s njegove lijepe supruge na novoj fotografiji!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene