Gori Vir!

Naša misica u seksi bikiiju istaknula je raskošne obline, ovo su fotke zbog kojih joj predviđaju svjetski uspjeh!

Arijana Podgajski Arijana Podgajski Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Arijana Podgajski Arijana Podgajski Arijana Podgajski Arijana Podgajski - 5 Arijana Podgajski - 6 Arijana Podgajski - 7 Arijana Podgajski - 8 Arijana Podgajski - 9 Arijana Podgajski - 10 Arijana Podgajski - 11 +19 Arijana Podgajski - 1 Galerija

Arijana Podgajski plažom na Viru prošetala je u crvenom tanga-kupaćem koji je istaknuo njezine raskošne obline.

Arijana Podgajski proglašena je Miss Universe 2022., čime je dobila pravo predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, koji bi se krajem godine trebao održati na Kostariki.

Pogledaj i ovo Arijana Podgajski - 1 Uzbuđenje na vrhuncu Naša prelijepa Arijana otputovala je u Ameriku na svjetski izbor za Miss Universe, a otkrila je i što je ponijela u koferu

Naša misica na svojem profilu na Instagramu pokazala je da ljeto provodi na Viru, odakle objavljuje vruće fotografije u badićima. 

Novom fotkom definitivno je zapalila društvene mreže i oduševila svoje fanove. Naime, pozirala je na pješčanoj plaži u crvenom dvodijelnom badiću i tako pokazala svoje bujne grudi i preplanuli ten.

Na drugoj je pozirala u moru okrenuta leđima prema kameri, gdje je u tanga donjem dijelu istaknula svoju zategnutu stražnjicu. 

"Ljetne tuge", napisala je ispod posta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arijana Podgajski (@arijanapodgajski)

Njezini pratitelji odmah su joj uputili bezbroj komplimenata:

"WOW", "Top", "Ljepoto", "Savršena si", "Posebna", "Gori Vir", "Top model".

Arijana je inače studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, govori engleski jezik, voli trenirati kod kuće, vježbati jogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu.

Ponosna je na sebe što u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. S majkom je posjećivala sklonište za napuštene životinje te ih izvodila u šetnju, a kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lošić Saša Lošić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Saša Lošić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dino Merlin i Saša Lošić (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +9 Saša Lošić Loša (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Zanimljivosti Na internetu osvanula rijetka fotografija Saše Lošića bez kape, pogledajte ovaj hit-trenutak iz prošlosti!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko, Kaja Vidmar +23 Kaja Vidmar Celebrity Šime Vrsaljko objavio je prvu zajedničku fotografiju sa svojom novom obitelji, partnericom Kajom i kćerkicom Viktorijom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene