''To je živcira...''

Srpski miljenik žena i jedan od najtraženijih glumaca regije promijenio je jedan detalj na sebi koji se njegovoj partnerici baš i ne sviđa!

Miloš Biković - 5 Miloš Biković - 5 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković - 2 Miloš Biković - 4 Miloš Biković - 1 Miloš Biković - 3 Miloš Biković - 2 Miloš Biković - 3 Miloš Biković - 4 Miloš Biković - 5 Miloš Biković i Mirjana Bobić Mojsilović Miloš Biković i Nataša Bekvalac +14 Miloš Biković i Nataša Bekvalac Galerija

Miloš Biković jedan je od najzgodnijih regionalnih glumaca, a na Instagramu se pohvalio jednom vidljivom promjenom na sebi.

Srpski glumac Miloš Biković podijelio je fotografiju s partnericom Ivanom Malić pa u opisu otkrio što nju to smeta kod njega. 

Pogledaj i ovo Miloš Biković - 2 Dobra fešta! Srpski glumac objavio snimku s pomalo razuzdane zabave za rođenje sina, bez posebne glazbe i kidanja majice nije moglo proći!

Naime, na zajedničkoj fotografiji iz ležerne šetnje mogao se uočiti novi detalj na Miloševom licu, a to su brkovi. 

"Nekad se brijem. I ostavim brkove. To je živcira. Ostavim je tako dva dana. Poslije se obrijem", objasnio je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

"Ubaci i brade malo", "Kako ti dobro stoji", "Uhh, baš si zgodan", "Preslatki ste", "Dobri brkovi", nizali su svoje oduševljenje pratitelji u nastavku.

Podsjetimo, da je Miloš u vezi s pravnicom Ivanom Malić doznalo se u studenom 2021. godine, kada su se skupa pojavili na premijeri njegova filma "Južni vjetar 2 - Ubrzanje" u Beogradu, a ona je kasnije vezu potvrdila i zajedničkom fotkom na Instagramu.

Biković, koji je domaćoj publici najpoznatiji po ulozi u hit-filmu "Južni vetar", inače točno govori ruski i ostvario je uloge u nekim ruskim filmovima i serijama, kao što su "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen", a 2021. godine dobio je i rusko državljanstvo.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Dubravka Cetinski - 1 In Magazin: Dubravka Cetinski - 2 In Magazin: Dubravka Cetinski - 3 In Magazin: Dubravka Cetinski - 4 +17 In Magazin: Dubravka Cetinski - 5 inMagazin Supruga Tonyja Cetinskog prvi put javno o moždanom udaru koji je doživjela: ''Dva dana prije toga osjećala sam simptome, koje sam zanemarila...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 +30 Jennifer Lopez - 5 Celebrity Zbog golišavih scena u novom filmu svi pričaju o ubojitoj figuri Jennifer Lopez, zar je moguće da će ove godine proslaviti 54. rođendan?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene