pokazao skromnost

Srpski miljenik žena pojavom izazvao pravu pomutnju pa pažljivom gestom oduševio sve redom!

Miloš Biković Miloš Biković Antonio Ahel/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković i Mirjana Bobić Mojsilović Miloš Biković i Nataša Bekvalac Miloš Biković i Nataša Bekvalac Miloš Biković - 5 Miloš Biković - 4 Miloš Biković - 3 Miloš Biković - 2 Miloš Biković - 1 Miloš Biković - 2 Miloš Biković - 1 +7 Miloš Biković - 2 Galerija

Miloš Biković pojavio se na jednom događaju u Beogradu, gdje je svojim dolaskom izazvao pravu pomutnju među okupljenim novinarima.

Miloš Biković trenutačno je jedan od omiljenih glumaca u regiji, a posebno je drag ženskom dijelu publike, pa nijedan njegov novi potez ne prolazi neopaženo.

Pogledaj i ovo Miloš Biković - 2 Dobra fešta! Srpski glumac objavio snimku s pomalo razuzdane zabave za rođenje sina, bez posebne glazbe i kidanja majice nije moglo proći!

Tako je na proslavi časopisa Gorki list u Beogradu svojim dolaskom izazvao pravu pomutnju među novinarima koji su se oko njega okupili u toliko velikom broju da su morali čučnuti kako bi došli do izjave.

Biković je također čučnuo s njima, a njegov pažljivi potez izazvao je pravo oduševljenje.

Novinare je zanimalo zašto s njim nije njegova djevojka Ivana Malić, na što je samo kratko odgovorio da se tako posložilo, a dotaknuo se i svojeg izgleda te je otkrio pomaže li mu u karijeri, piše Nova.rs.

"I pomaže i odmaže. Izgled vas može ograničiti na takav način da vas samo određuju za određeni tip uloga. Ja sam se stalno borio za to da mi uloge budu različite i da me ne svrstavaju u neku šablonu melodramskih likova, ljubavnih likova, romantičnih junaka, komičnih junaka, kao što je situacija u Rusiji", kazao je Biković, koji se na događaju družio sa spisateljicom Mirjanim Bobić Mojsilović i pjevačicom Natašom Bekvalac.

Kako dosta snima u Rusiji, priznao je i kako situacija između Rusije i Ukrajine utječe na njegov posao.

"Na moje planove... došlo je do odgađanja jednog filma, ne zbog te situacije, više zbog vremenskih uvjeta. Ne utječe puno na mene konkretno, možda na neke kolege. Moj se odnos prema Rusiji ne mijenja, on nije zasnovan na dnevnopolitičkim zbivanjima, više na kulturološki duhovnom nivou. To je malo izvan ove situacije", istaknuo je glumac.

Biković, koji je domaćoj publici najpoznatiji po ulozi u hit-filmu "Južni vetar", inače tečno govori ruski i ostvario je uloge u nekim ruskim filmovima i serijama, kao što su "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen", a prošle godine dobio je i rusko državljanstvo.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 7 +25 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Karleuša jedva pokrila strateške dijelove u haljini koju je teško tako i nazvati zbog nedostatka tkanine

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Reakcija Davora Bilmana na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Reakcija Maje Šuput na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week +23 Strahinja Janjić & the Bad Week - 2 Celebrity Bilman je jednom rečenicom uspio Franu momentalno izbaciti iz takta: "Jesi ti to stvarno izgovorio?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene