"ozbiljna si carica"

Marija Šerifović objavila vijest koja se čekala, a jednim je potezom sve rasplakala: "Žena najvećeg srca na svijetu"

Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 3 Nina Badrić i Marija Šerifović Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 5 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 2 +17 Marija Šerifović Galerija

Marija Šerifović je putem društvenih mreža najavila izlazak svog novog albuma, ali i poslala zanimljiv poziv obožavateljima.

Srpska pjevačica Marija Šerifović na svom je profilu na Instagramu objavila dugoiščekivanu vijest o izlasku njenog novog albuma, čime je razveselila tisuće svojih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni "među top tri vokala" Mariji Šerifović na koncertu u Areni Zagreb pridružio se jedan od naših najpopularnijih pjevača, najavila ga je baš lijepim riječima!

"Vrijeme je za novi album, da ljudi moji, službeno je! Priznajem, odabrala sam 90% pjesama koje će se naći na mom novom studijskom albumu, no, za sve ljude kojima je muzika život (kao i meni) verujem da će sljedeća informacija, odnosno poziv, biti veoma zanimljiv. Naime, pozivam sve mlade, neafirmirane, kreativne ljude koji nemaju put i način da njihova pjesma dođe do nas izvođača, stvar uzmu u svoje ruke! Otvaram poziv za sve vas da mi što prije pošaljete vaše demo snimke! Vrlo je jednostavno, vaš rad pošaljite na serifovic@serifovicmarija.com i iskreno se nadam da će možda baš vaša pjesma biti na mom novom studijskom abumu. Love, M", objavila je Marija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)

To je izazvalo lavinu oduševljenju i pohvala koje su joj obožavatelji uputili u komentarima.

"Ova žena samo pozitivno zna iznenaditi! Žena najvećeg srca na svijetu", "Bravo Marija za ovu odluku! Šaljem pjesme, čekam to već godinama", "Wow, carski", "Bravo", "Meni se plače, ozbiljna si carica", "Ma kakav potez, bravo", "Kraljica uvijek razmišlja o drugima i pomaže gdje god stigne", samo su neki od komentara koje je dobila.

Mariju obožavatelji inače oblijeću, a ništa drugačije nije bilo ni kada se za nedavno vratila u Beograd iz Dubaija, gdje je bila na odmoru.
Mariju je na aerodromu dočekala hrpa obožavatelja koji su se htjeli fotografirati s njom, a jedan gospodin bio je posebno uporan i pratio ju je sve dok nije ušla u svoj auto. No pjevačici to nije zasmetalo i izgledala je kao da uživa u ćaskanju s njim, a čak mu se i osmjehnula za selfi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams i Ayda Field Robbie Williams i Ayda Field Robbie Williams i Ayda Field Robbie Williams i Ayda Field - 2 +26 Robbie Williams i Ayda Field - 1 Celebrity Slavni supružnici otkrili detalje iz svoje spavaće sobe, jedna stvar im više ne fali: "Svi znaju da nakon braka toga nema"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Mesić, Stipe Mesić i Hanka Paldum - 3 Saša Mesić, Stipe Mesić i Hanka Paldum - 1 Saša Mesić, Stipe Mesić i Hanka Paldum - 2 Saša Mesić, Stipe Mesić i Hanka Paldum - 4 +23 Saša i Stipe Mesić Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda mlađa kći Stipe Mesića, ovih je dana posebno ponosan na nju i nije propustio važno joj događanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene