Moćno društvo

Mračna prošlost žene slavne tenisačice: Smrt sina, čudno ubojstvo nastranog muža, nepoznat otac kćeri

Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) +0 Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Galerija

Susret s češkom tenisačicom Martinom Navratilovom za Juliju je značio veliki preokret.

Ovogodišnji Wimbledon na tribinama je okupio brojne teniske legende.

Pogledaj i ovo Maria Sharapova Danas radi nešto drugo Imala je 17 godina kada je ispisala povijest, a nakon teškog oproštaja od svog omiljenog svijeta više je nije lako ni prepoznati

Među njima je bila i danas 62-godišnja Martina Navratilova, umirovljena češka tenisačica koju su gledatelji dočekali s ovacijama.

Ipak, najviše pažnje privukla je njezina zanosna supruga Julija Lemigova, s kojom je bivša tenisačica u braku od 2014. godine. Radi se o posljednjoj Miss SSSR-a, drugoj pratilji na svjetskom izboru za Miss Universe 1991. godine i kćeri bivšeg generala Crvene armije, koja je imala zanimljiv, ali i tragičan život.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Navratilova (@martinanavratilova) on

Naime, 47-godišnja Julija danas je uspješna poslovna žena koja iza sebe ima propali brak s francuskim bankarom Edouardom Sternom, koji je zbog nje ostavio tadašnju suprugu. Par je ubrzo dobio sina Maximiliena, no on je preminuo nakon svega 6 mjeseci života pod nikad razjašnjenim okolnostima. Dok je bio kod oca, naglo mu je pozlilo, a obdukcija je pokazala ozljede mozga.

Ubrzo je nestala i njegova bugarska dadilja, na koju se prvo posumnjalo da je počinila ubojstvo dječaka iz osvete Sternu, a sumnjalo se i na njega, no dokaza za takve tvrdnje nije bilo. Također, Stern je bio vrlo ljubomoran i posesivan te je pratio svaki Julijin korak, što je bivša manekenka sve teže podnosila. Ubrzo nakon tragične sinove smrti njihov se brak raspao, a i sam je Stern 1995. godine pronađen mrtav.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Navratilova (@martinanavratilova) on

Julija je istovremeno u Parizu otvorila salon ljepote, što je bio početak njezina poslovnog uspjeha, a za smrt bivšeg supruga optuživala je njegovu ljubavnicu. Stern je pronađen u ružičastom kombinezonu od lateksa, a ubila ga je prostitutka u čijim je uslugama često uživao. S obzirom na to da se radilo o bogataškim orgijama u kojima je sudjelovalo moćno društvo, cijeli je slučaj zataškan kako ne bi naštetio ostalim sudionicima.

Susret s češkom tenisačicom za Juliju je značio veliki preokret jer su joj otad stvari krenule nabolje. Nakon 6 i pol godina veze cure su se vjenčale, a Julija još ima dvije kćeri čiji otac nije poznat javnosti. "Dok sam odrastala u Rusiji, nisam ni znala da postoje istospolne veze. Kad sam se sa 17 godina preselila u London, shvatila sam da postoje takvi odnosi. Tijekom živoat i na putovanjima susretala sam brojne poznate ljude, a tako sam upoznala i Martinu. Iako nisam neka obožavateljica tenisa, znala sam tko je ona i tako smo započele razgovor o našem podrijetlu", jednom je prilikom otkrila lijepa brineta te nastavila:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Navratilova (@martinanavratilova) on

"Drugi put smo se slučajno srele u jednom restoranu, a tada sam shvatila da ju želim ponovno vidjeti. Naša je veza u početku bila platonska, a onda su se javile emocije. Moje kćeri u početku nisu pitale za moj odnos s Martinom, no onda su ih počela zadirkivati djeca iz škole, pa smo sjele i razgovarale. Tada sam im rekla da je Martina osoba koju jako volim te sam ih pitala bi li htjele da Martina živi s njima. Odgovor je bio potvrdan." Ostalo je povijest.

Martina je pred Juliju kleknula na US Openu 2014. godine, a čini se kako je njihova ljubav s godinama sve jača. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +3 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Progovorilo osoblje Wimbledona: "Meghan Markle bila je prava noćna mora"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene