Zarobila mu srce

Razlika od 40 godina njima ne predstavlja baš nikakvu prepreku, a zna se i ključ uspjeha njihove ljubavi!

Lionel Richie i Lisa Parigi Lionel Richie i Lisa Parigi Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Richie i Lisa Parigi Lionel Richie i Lisa Parigi Lionel Richie i Lisa Parigi Lionel Richie u Dubrovniku Lionel Richie u Dubrovniku Nicole i Lionel Richie (Foto: Instagram) Lisa Parigi - 1 Lisa Parigi - 3 Lisa Parigi - 4 Lisa Parigi - 2 +8 Lisa Parigi - 5 Galerija

Lionel Richie i Lisa Parigi u sretnoj su vezi već nekoliko godina, a velika razlika u godinama njihovoj ljubavi nije nikakva prepreka.

Slavni američki glazbenik Lionel Richie i njegova mlađahna djevojka Lisa Parigi pojavili su se zajedno na crvenom tepihu dodjele American Music Awards u Los Angelesu, na kojoj su privukli veliku pozornost.

Pogledaj i ovo Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 1 Fatalna žena! Nives u magičnom korzetu razlog razdora u žiriju? ''Tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka!''

73-godišnji kantautor i njegova 33-godišnja partnerica pozirali su sa širokim osmijesima dok su pred fotografima izmjenjivali nježnosti i zaljubljene poglede. Ona je pritom zablistala u elegantnoj haljini s prorezom, a on u crnom odijelu koje je uskladio s njezinom kreacijom.

Švicarska dizajnerica i poduzetnica zarobila je srce slavnog glazbenika, koji se od nje odvaja u rijetkim trenucima, a svoju sreću i ljubav unatoč velikoj razlici u godinama ni od koga ne kriju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LisaParigi.eth 陳 (@lisaparigi)

Lisa je inače poznata lifestyle blogerica i vlasnica luksuzne linije parfema, a jednom je prilikom otkrila da je ključ uspjeha njezine veze s mnogo starijim Lionelom to što ne ovise jedno o drugome, već se samo nadopunjuju. Glazbenik je pak nekoliko puta javno progovorio o tome koliko svoju partnericu smatra prekrasnom, ali i vrlo inteligentnom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene