Dvostruki standardi?

Ne može podnijeti da mu se kćer viđa s 15 godina starijim frajerom, a sam ljubi skoro 40 godina mlađu

Nicole i Lionel Richie (Foto: Instagram) Nicole i Lionel Richie (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nicole i Lionel Richie (Foto: Instagram) Galerija

Lionel Richie u vezi je s Lisom Parigi, koja je od njega mlađa 40-ak godina.

Slavni glazbenik Lionel Richie ima 70 godina, a već je godinama u vezi s gotovo 40 godina mlađom Lisom Parigi. Švicarska dizajnerica i poduzetnica zarobila je srce ovog vremešnog glazbenika i ne ispušta ga iz ruku, a sudeći po sretnim fotografijama ovog para - u vezi im cvatu ruže. 

Pogledaj i ovo Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Jači no ikad Svi su mislili da mu je ona samo još jedna prolazna avantura, ali on je i dalje ludo zaljubljen u nju

Lisa je ugledna lifestyle blogerica i vlasnica luksuzne linije parfema, a jednom je prilikom otkrila da je ključ uspjeha njezine veze s mnogo starijim Lionelom to što ne ovise jedno o drugome već se samo nadopunjuju. Glazbenik je pak nekoliko puta javno progovorio o tome koliko svoju partnericu smatra prekrasnom, ali i vrlo inteligentom.

Sve bi to bilo lijepo i bajno, da Lionel istovremeno svojim kćerima ne brani viđanje sa starijim muškarcima. Naime, njegova kćerka Sofia, kojoj je 20 godina, počela se viđati s 15 godina starijim Scottom Disickom, bivšim partnerom Kourtney Kardashian s kojom ima i troje djece. 

Lionel se navodno jako protivi vezi svoje miljenice sa Scottom koji ima sumnjivu ljubavnu i seksualnu prošlost, tj. zna se da je godinama serijski varao majku svoje djece, Kourtney. Ipak, mnogi smatraju kako na vlastitom primjeru ne primjenjuje pravila koja nameće kćeri - sam ljubi 40 godina mlađu, a njoj brani tipa koji je "samo" 15 godina stariji. 

No, prema nekim zlim jezicima to nije jedini razlog zbog kojeg bi se slavni pjevač mogao protiviti vezi Sofije i Scotta, naime, pričalo se da je upravo Lionel zapravo biološki otac Khloe Kardshian, što bi značilo da je Sofia i sama itekako povezana s obitelji Kardashian, pa njezinom ocu ne bi bilo drago daljnje uplitanje u njihove odnose.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene