Pozirala u toplesu

Ovu su ljepoticu proslavili slavni dečki s kojima se viđala, no njezino savršeno tijelo je prava senzacija

Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie (Foto: Instagram) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick, Kourtney Kardashian i Sofia Richie (Foto: Instagram) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Instagram) Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) +1 Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) Galerija

Sofia Richie kći je glazbenika Lionela Richieja te djevojka reality zvijezde Scotta Disicka.

Mlada manekenka kći je glazbenika Lionela Richieja te djevojka reality zvijezde i bivšeg dečka Kourtney Kardashian, Scotta Disicka.

Pogledaj i ovo Scott Disick - 1 pa što mu se dogodilo? Nove fotografije čovjeka koji je nekad ljubio jednu od najpoznatijih žena na svijetu zabrinule su javnost, više uopće ne nalikuje na sebe

20-godišnju Sofiju Richie prije nekoliko je godina proslavio glazbenik Justin Bieber dok se neko vrijeme zabavljao s njom. Iako se šuškalo kako mu je ona nova cura, čini se kako se duo zabavljao zbog medijske pažnje koju su i dobili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Ipak, za Sofiju je šira javnost saznala kada je prohodala sa 16 godina starijim Scottom Disickom koji se pak proslavio turbulentnom 9-godišnjom vezom s Kourtney Kardashian s kojom ima troje djece. Scott je ostao vrlo blizak s cijelom obitelji Kardashian, čak i Kourtney, a čini se kako je obitelj prihvatila i Sofia.

Zapravo, sigurno je, jer kao prvo, ona je već prije bila bliska prijateljica Kylie Jenner, a drugo, Scott, Kourtney i Sofia već su nekoliko puta bili na zajedničkim ljetovanjima s djecom koja su odavno upoznala mladu manekenku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Iako nitko nije previše vjerovao u uspjeh te veze, ona je i dalje čvrsta, no Sofia je sada otišla na slavno otočje Turks i Caicos s prijateljicom Kylie i još nekoliko djevojaka s kojeg svakodnevno ubrzava rad srca muškom djelu publike. Naime, Sofia ima 4,7 milijuna obožavatelja na Instagramu koji jedva čekaju neku njezinu atraktivnu fotografiju kojih ne nedostaje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Logično, zgodna plavuša objavljuje fotografije u bikiniju, a najviše pažnje privukla je ona u toplesu. Sofia je poznata po utegnutom tijelu, koja je važni dio njezinog posla, pa nema potrebe da ga skriva.

I ostale djevojke sa spomenutog ženskog puta svakodnevno objavljuju golišave fotografije, a kontroverzna fotografija potpuno gole Kylie Jenner izazvalaje najviše pažnje i komentara javnosti.

Ipak, nekako sumnjamo kako se djevojke uzrujavaju oko komentara, posebno ne u ovakvom egzotičnom okruženju. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) +0 Hana Mašić (Foto: PR) Celebrity Hrvatska Selena Gomez pokazala svoje tijelo u bikiniju, ali i otkrila detalj koji je svima zagolicao maštu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene