uživancija

Još jedan slavni glazbenik stigao na našu obalu, odmara se u Dubrovniku na luksuznoj jahti dugoj 107 metara

Lionel Richie u Dubrovniku Lionel Richie u Dubrovniku DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Richie u Dubrovniku +0 Lionel Richie u Dubrovniku Galerija

Dnevnik Nove TV doznaje kako je Lionel Richie viđen na luksuznoj jahti od 107 metara na kojoj plovi Jadranom.

U Dubrovniku se ovih dana odmara poznati glazbenik Lionel Richie. Kako doznaje Dnevnik Nove TV, viđen je kako plovi Jadranom na luksuznoj jahti od 107 metara, koja ima privatni helikopter i pomoćni brod od 24 metra.

Pogledaj i ovo Lionel Richie i Lisa Parigi Zarobila mu srce Razlika od 40 godina njima ne predstavlja baš nikakvu prepreku, a zna se i ključ uspjeha njihove ljubavi!

Petnaest luksuznih kabina može primiti oko 30 gostiju. Luksuzna jahta osmišljena je tako da može preploviti pola svijeta bez dodatnog punjenja goriva, ali i podnijeti najteže vremenske uvjete. Njezina vrijednost procjenjuje se na 195 milijuna dolara.

Slavni glazbenik inače je već godinama u vezi s gotovo 40 godina mlađom Lisom Parigi. Švicarska dizajnerica i poduzetnica zarobila je srce ovog vremešnog glazbenika i ne ispušta ga iz ruku, a nije poznato krstari li i ona našom obalom.

Hrvatska je omiljeno odredište slavnih i bogatih, koji nerijetko u Lijepu Našu stignu na luksuznim plovilima. Trenutačno se na Jadranu odmara legendarni košarkaš Magic Johnson, a na našem su se moru odmarali i Rod Stewart te sestre Ecclestone.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene