Sve je došlo na svoje

Sedam godina od velike životne tragedije, glumica čeka prvo dijete s čovjekom koji joj je vratio vjeru u ljubav

Lea Michele (Foto: Profimedia) Lea Michele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Michele (Foto: Profimedia) Lea Michele (Foto: Profimedia) Lea Michele i Zandy Reich (Foto: Instagram) +0 Lea Michele i Zandy Reich (Foto: Instagram) Galerija

Lea Michele proslavila se u seriji "Glee", gdje je upoznala Coryja Monteitha i zaljubili su se 2012., a samo godinu dana kasnije on se predozirao.

Glumica Lea Michele (33) raduje se prinovi s mužem, modnim direktorom Zandyjem Reichom (37), piše magazin People

Pogledaj i ovo Lea Michele i Cory Monteith (Foto: AFP) Baš potresno Prokletstvo serije koju obožavaju milijuni: Najveseliji show obilježile su brojne tragedije i skandali, čak i oni vezani za pedofiliju

"Oduvijek su htjeli biti roditelji", rekao je prijatelj para za američki časopis. Lea nije viđena u javnosti od prosinca prošle godine, a posljednju fotografiju objavila je na Instagramu 4. travnja. 

Iako je ranije isticala da joj se ne žuri postati majka te još igra i uloge djevojaka u 20-ima, prije nekoliko mjeseci u emisiji Ryana Seacresta ushićeno je rekla da jedva čeka svoju djecu obući u kostime za Noć vještica. 

"Bit će najslađi među svom djecom. Želim ih obući u kostime lava ili tacoa. Sve što je slatko i neodoljivo sigurno želim da nose", ispričala je Lea, koja je u vezi sa Zandyjem od srpnja 2018. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grateful for this one❤️

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Par se vjenčao u ožujku prošle godine.

Inače, Michele se proslavila u hit-seriji "Glee", gdje je upoznala i tadašnjeg dečka Coryja Monteitha, a njihova ljubav završila je tragično. 

Kako su oboje bili u vezama, zaljubili su se tek četiri godine kasnije, 2012. Lea je u intervjuima govorila kako je sretna i zaljubljena, no u srpnju 2013. Cory je pronađen mrtav u hotelskoj sobi. 

Glumac se ranije borio s ovisnošću i depresijom, a umro je od smrtonosne kombinacije heroina i alkohola. Lea je bila shrvana dugo nakon toga i obožavatelji su joj pružali veliku podršku. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) +1 Elsa Pataky (Foto: Instagram) Celebrity Seksi par plijenio poglede: Ona pokazala utegnutu stražnjicu, on isklesani torzo

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene