Vratili su se u djetinjstvo

Korana Gvozdić pokazala je svog brata kojeg inače nemamo priliku vidjeti: ''Moj idol od malih nogu, moj čuvar...''

Korana Gvozdić - 6 Korana Gvozdić - 6 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić - 3 Korana Gvozdić - 8 Korana Gvozdić - 5 Korana Gvozdić - 4 Korana Gvozdić - 2 Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić - 7 Korana Gvozdić - 3 Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 2 Korana Gvozdić - 2 +19 Korana Gvozdić - 1 Galerija

Korana Gvozdić pokazala je kako izgleda njen brat Saša, podijelila je njihove obiteljske fotografije s izleta u Italiju.

Naša lijepa manekenka Korana Gvozdić na društvenim se mrežama pohvalila obiteljskim fotografijama s izleta na kojima se nalazi i njen brat Saša.

Pogledaji ovo Korana Gvozdić Celebrity Naša lijepa manekenka pozirala u bazenu okruženom snijegom, pogledajte nestvarne prizore kojima je zadivila sve redom!

Uz prekrasnu snježnu pozadinu, Korana je za uspomenu pozirala s bratom i mamom te sinčićem Oliverom, a i sama je priznala kako ju je druženje sa Sašom vratilo u djetinjstvo.

''Tih nekoliko dana, nas dvoje opet smo bili klinci koje mama povremeno opominje. On - moj idol od malih nogu, moj čuvar otkad sam se rodila. Brat za poželjet… i najbolji ujo na svijetu!'' napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

Prije desetak godina u intervjuu za Gloriju prisjetila se kako je s bratom pripremala kolače.

''Kuhati sam naučila uz mamu Branku, a bilo mi je samo desetak godina kad me uhvatila manija pečenja kolača. Nisam preveliki ljubitelj slatkog, ali bismo tri godine stariji brat Saša i ja ''čupali'' kuharice s polica i u slobodno vrijeme pripremali kolače. Posebno se sjećam onih od prhkog tijesta i pekmeza. Uvijek su nam uspijevali, ali bi kuhinja, na užas roditelja, izgledala kao da ju je poharao uragan'', rekla je tada.

Podsjetimo, ovih dana Korana je sa suprugom Ivanom Šarićem uživala u Italiji. Par je zajedno od 2012. godine, a 2021. rodio im se Oliver.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od pet tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo nakratko se razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese prašinu i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je tada u podužem tekstu kojim je rasplakala mnoge.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić - 5 Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 3 Meri Goldašić - 6 +25 Meri Goldašić - 7 Celebrity Meri iz MasterChefa podvrgnula se ozbiljnom zahvatu koji je dugo željela: ''Bilo me strah, kroz godinu dana vidjet ću finalni rezultat''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 7 Elsa Pataky - 6 Elsa Pataky - 5 Elsa Pataky - 3 +29 Elsa Pataky - 4 Celebrity Već svi znaju da ima tijelo iz snova, ali kad je u ovom badiću okrenula leđa, teško je bilo skinuti pogled s nje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene