Lijepa gesta

Tomislav Bralić i klapa Intrade dali novo ruho kultnoj pjesmi Parnog valjka, evo kako zvuči u njihovoj obradi!

Klapa Intrade Klapa Intrade PR 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Klapa Intrade Klapa Intrade Klapa Intrade Klapa Intrade Klapa Intrade - 6 Tomislav Bralić i klapa Intrade - 7 Tomislav Bralić i klapa Intrade - 8 Tomislav Bralić i klapa Intrade - 9 Tomislav Bralić i klapa Intrade - 10 Klapa Intrade +9 Klapa Intrade - 4 Galerija

Klapa Intrade i Tomislav Bralić obradili su kultnu pjesmu Parnog valjka "Sve još miriše na nju" i oduševili obožavatelje.

U Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji Tomislav Bralić i klapa Intrade obradili su kultnu baladu Parnog Valjka "Sve još miriše na nju".

Pogledaj i ovo In Magazin: Rajko Suhodolčan i Tomislav Bralić nova zanimljiva suradnja Tomislav Bralić i klapa Intrade pjesmom razbili predrasude o Zagorcima i Dalmatincima!

Dugogodišnja uspješna karijera je iza Tomislava Bralića i klape Intrade koja glazbeno djeluje od 1985. godine. Jedna je od naših najpopularnijih klapa, a dobila je i svoju monografiju "Popili intrade i opet su žedni".

"To je druga obitelj, smijeh i pjesma", opisuje ih u nekoliko riječi Bralić.

Najavom novog albuma oduševio je brojne obožavatelje klapske pjesme.

"Do ljeta će biti novi album, sve ćemo vam javiti na vrijeme, a za Splitski festival imamo iznenađenje", rekao je ne otkrivajući detalje.

U narednim mjesecima očekuje ih niz nastupa.

"Nakon dvije godine, prvi put idemo u Sloveniji, u Novo Mesto. Ljudi su se zaželjeli nas i baš nam je drago da ćemo poći. Bilo je nešto privatnih nastupa u Sloveniji, ali ovo je službeni naš nastup, prvi samostalni", otkrio je glazbenik, a prisjetio se i urnebesnog razgovora koji je slučajno čuo uoči jednog njihovog koncerta na Braču.

"Napravili smo tonsku probu i ja ogladnio. Otišao sam na dvije srdele i bevandu. Prolaze pored mene dva Bračanina i razgovaraju: 'Tko pjeva?', odgovara drugi: 'Intrade'. 'Je li se plaća ulaz?', pita, ja slušam. 'Je, 50 kuna', kaže. 'Čut će se oni i vanka'', ispričao je kroz smijeh Bralić.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević +0 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević se ne može načuditi koliko je nekad bila mršava: "Ne smeta mi ovo malo škembice, nego..."

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) +3 Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Zdravko Čolić snimljen u gaćama u parku: Postoji logično objašnjenje ovog pomalo neugodnog trenutka!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene