drugačiji od drugih

Šuška se o mogućim novostima u životu glumca koji je javnosti posebno zanimljiv zbog ljubavnog života

Keanu Reeves i Alexandra Grant Keanu Reeves i Alexandra Grant Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant Keanu Reeves i Alexandra Grant - 1 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 2 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 1 Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves - 3 +20 Keanu Reeves - 1 Galerija

Moguće su navodne promjene na ljubavnom planu Keanua Reevesa.

Glumac Keanu Reeves i njegova djevojka Alexandra Grant svoju vezu skrivaju od javnosti, ali sada su potaknuli glasine o vjenčanju javnim iskazom ljubavi.

Prema navodima stranih medija, glumac je pratio svoju djevojku umjetnicu na izložbu Grantovih djela, ali u jednom trenutku su zastali kako bi se poljubili pred kamerama. 

Glasine su postale još snažnije nakon što je časopis In Touch izvijestio da je par spreman za vjenčanje u dvorištu Keanuova doma u Hollywood Hillsu. 

Pogledaji ovo Keanu Reeves Zanimljivosti O novoj frizuri holivudskog dobrice ne prestaje se pričati, zbog novog - starog imidža postao je prava senzacija!

Reeves i Grant upoznali su se 2009. godine na jednoj večeri te su brzo postali prijatelji. Veza je na kraju postala romantična i par je svoju romansu javno obznanio 2019. godine. 

Mislite li da će se Keanu i Alexandra uskoro vjenčati?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Prvi put su zajedno radili 2011. na knjizi "Oda sreći", koja spaja Reevesov poetski tekst s Grantovim ilustracijama.

Njihova prva fotografija poljupca s crvenog tepiha obišla je nedavno svijet u rekordnom roku, a unatoč tome što takav prizor nije neuobičajen i to rade gotovo svi slavni parovi, kod ovog je ipak iznimka. Tu polemiku komentirala je britanska novinarka Kate Spicer za Daily Mail te osudila poglede javnosti na poznate zvijezde koje su s osobama koje se ne uklapaju u kalup sa svima ostalima.

Pogledaji ovo Keanu Reeves Nekad i sad Keanu Reeves šokirao je fanove nakon što su se pojavile njegove nove fotografije, odrekao se svoga zaštitnog znaka i sad izgleda kao da opet ima 30 godina!

Grant je tema svaki put kad se pojavi u javnosti, a gotovo niti jedan članak ne prolazi bez činjenice da njeguje svoju sijedu kosu i da ne izgleda poput ostalih glumica i partnerica slavnih muškaraca koje su ''ženstvene''. Čini se da ljudi ne mogu prijeći preko činjenice da srcolomac izlazi sa zrelom ženom, a ne s gipkom mladom djevojkom napumpanih usana i sablasno nepokretnog lica", piše Spicer.

Pogledaji ovo Keanu Reeves Celebrity Jedan od najvećih holivudskih glumaca boravio u Hrvatskoj, njegov dolazak zabilježen je fotografijama, evo gdje je to snimljen

Inače, Keanu je prije Alexandre proživio tešku tragediju. Godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživio 90-ih godina kada je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha. Prvo im se 1999. rodilo mrtvorođeno dijete, kći Ava, jer je u osmom mjesecu trudnoće Jennifer morala ići na preuranjeni porođaj, a ishod ih je emocionalno uništio. Dvije godine nakon tog velikog udarca Jennifer je poginula u dobi od samo 28 godina u automobilskoj nesreći što je omiljenog glumca shrvalo do kraja i od čega se jedva oporavio.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci - 4 +24 Monica Bellucci - 5 Celebrity Svi su bili iznenađeni kad se saznalo s kim izlazi jedna od najljepših žena na svijetu, a oni se sad sočno ljube pred svima

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Henry Cavill i Natalie Viscuso - 14 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 15 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 7 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 4 +25 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 3 Celebrity Bio je najpoželjniji neženja, a onda mu je srce osvojila tajanstvena plavuša, sad su podijelili i divne novosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene