sretni su i to ne skrivaju

Svi su bili iznenađeni kad se saznalo s kim izlazi jedna od najljepših žena na svijetu, a oni se sad sočno ljube pred svima

Monica Bellucci - 5 Monica Bellucci - 5 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci - 4 Monica Bellucci - 5 Monica Bellucci - 6 Monica Bellucci - 7 Monica Bellucci i Tim Burton - 1 Monica Bellucci i Tim Burton - 2 Monica Bellucci i Tim Burton - 3 +18 Monica Bellucci i Tim Burton - 4 Galerija

Monica Bellucci i njen partner Tim Burton uhvaćeni su na odmoru u Italiji, a pala je i romantična pusa u javnosti koju su uhvatili paparazzi.

Jedna od najljepših glumica svijeta Monica Bellucci već je nekoliko mjeseci u sretnoj vezi s redateljem Timom Burtonom.

Ovaj par posljednjih dana boravi u Italiji jer je u Rimu bila premijera njegova novog filma, a nakon toga uputili su se u mjesto Calcata gdje su ih paparazzi uhvatili na ručku. Monica i Tim uživali su u jelu i razgovoru, a u jednom trenutku pao je i kratki romantični poljubac.

Par je mjesecima tajio vijest da su u vezi, no Monica je njihovu ljubav potvrdila u lipnju prošle godine.

"Ono što mogu reći... Drago mi je da sam upoznala tog čovjeka, prije svega. To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu. Znam čovjeka, volim ga, a sad idem upoznati redatelja, počinje još jedna avantura", izjavila je tada.

Glumica je s Timom snimala "Beetlejuice 2" u Londonu i bila je oduševljena njegovom redateljskom vizijom.

"Volim Tima. I imam veliko poštovanje prema Timu Burtonu. Volim ovaj svijet snova u kojem su čudovišta ljubazna, kao da svoje mračne aspekte možemo pretvoriti u nešto svijetlo, opraštajuće. Filmovi Tima Burtona puno govore o tome", zaključila je Monica.

Pogledaji ovo Monica Bellucci Nekad i sad Jedna od najljepših žena svijeta odbacila je svoj zaštitni znak pa pronašla ljubav s muškarcem s kojim je nitko nije mogao zamisliti

Monica i Tim prvi put su se upoznali prije 17 godina, ali kažu da su počeli izlaziti nakon što su se vidjeli na Lumière Film Festivalu u Lyonu u listopadu prošle godine. Vijest o njihovoj romansi pojavila se u veljači, kada je Paris Match napisao da se par nakratko susreo na stepenicama Palais des Festivals u Cannesu 2006. godine, no da su se tek šesnaest godina kasnije, zbližili na drugom festivalu.

Monica, koja je tamo bila počasna gošća uručila je Timu nagradu za životno djelo Lumiere.

"Tijekom cijelog života, nikad nisam osjetio toliko ljubavi kao večeras. Dobrodošli na najbolji sprovod koji sam ikada imao!", izjavio je Tim u svom stilu.

Kakvi su vama Monica i Tim kao par?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Par je također viđen na projekciji nijemog dokumentarnog filma koji je 1895. godine režirao pokojni francuski redatelj Louis Lumiere, a u veljači su viđeni kako se strastveno ljube u romantičnoj šetnji na samo Valentinovo.

Pogledaji ovo Deva Cassel Celebrity Kći jedne od najljepših žena svijeta sve više nalikuje na nju, njezinoj ljepoti ne prestaju se diviti: "Stvarno princeza!"

Monica je inače bila slobodna žena otkako je raskinula s umjetnikom Nicolasom Lefebvreom 2019. godine, a prethodno je bila u braku s Vincentom Casselom od 1997. do 2013. godine. Njega je upoznala 1996. godine na snimanju filma Gillesa Mimounija "l’Appartement".

Imaju dvije kćeri, Devu, rođenu 2004., i Leonie, koja je na svijet stigla 2010. godine. Bili su zajedno tri godine prije nego što su se vjenčali na tajnoj ceremoniji u Monaku, na Francuskoj rivijeri.

Tim je pak bio u vezi sa zvijezdom serije "The Crown" Helenom Bonham Carter, a prekinuli su 2014. godine. Nikada nisu bili u braku, ali zajedno su proveli 13 godina i dijele dvoje djece, sina Billyja i kći Nell.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Francesco Totti i Noemi Bocchi - 14 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 6 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 5 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 3 +16 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 2 Celebrity Pričalo se da je uzrok raspadu njegova braka bila upravo ona, no ostali su zajedno unatoč glasinama koje su ih zauvijek obilježile

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara i Igor Cukrov +26 Andrea Šušnjara i Igor Cukrov Nekad i sad Sjećate li se kako je Šušnjara izgledala na početku karijere? Otada je postala najdugovječnija pjevačica Magazina, a prošla je i kroz teško razdoblje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene