Zaljubljeni do ušiju

Upoznali su se prije 16 godina, a tek sada se ludo zaljubili i više to ne taje: "To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu"

Monica Bellucci i Tim Burton Monica Bellucci i Tim Burton Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Tim Burton - 5 Monica Bellucci i Tim Burton - 3 Monica Bellucci i Tim Burton - 2 Monica Bellucci i Tim Burton - 1 Monica Bellucci i Tim Burton - 4 Monica Bellucci i Tim Burton - 6 Monica Bellucci i Tim Burton Monica Bellucci i Tim Burton - 2 Monica Bellucci i Tim Burton - 1 Monica Bellucci i Tim Burton - 3 +13 Monica Bellucci i Tim Burton Galerija

Monica Bellucci i Tim Burton stigli su zajedno na 18. Rimski filmski festival gdje su bili glavne zvijezde.

Jedna od najljepših glumica današnjice Monica Bellucci i redatelj Tim Burton izgledali su sretno i zaljubljeno pojavivši se po prvi put na crvenom tepihu otkako su potvrdili vijest da su u vezi.

59-godišnja talijanska glumica i 65-godišnji redatelj pojavili su se na premijeri filma "Diabolik Chi Sei" na 18. Rimskom filmskom festivalu, a svi pogledi bili su usmjereni samo prema njima. Monica je pritom u pripijenoj haljini pokazala svoju figuru kojom prkosi godinama, dok je tim bio elegantan i dotjeran u tamnom odijelu. Crvenim tepihom su prošetali držeći se za ruke, a pred fotografima su zagrljeno i sa smiješkom pozirali.

Par je mjesecima tajio vijest da su u vezi, no Monica je konačno potvrdila to u intervjuu za Elle France u lipnju ove godine.

"Ono što mogu reći... Drago mi je da sam upoznala tog čovjeka, prije svega. To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu. Znam čovjeka, volim ga, a sad idem upoznati redatelja, počinje još jedna avantura", izjavila je tada.

Glumica je s Timom snimala "Beetlejuice 2" u Londonu i bila je oduševljena njegovom redateljskom vizijom.

"Volim Tima. I imam veliko poštovanje prema Timu Burtonu. Volim ovaj svijet snova u kojem su čudovišta ljubazna, kao da svoje mračne aspekte možemo pretvoriti u nešto svijetlo, opraštajuće. Filmovi Tima Burtona puno govore o tome", zaključila je Monica.

Monica i Tim prvi put su se upoznali prije 16 godina, ali kažu da su počeli izlaziti nakon što su se vidjeli na Lumière Film Festivalu u Lyonu u listopadu prošle godine. Vijest o njihovoj romansi pojavila se u veljači, kada je Paris Match napisao da se par nakratko susreo na stepenicama Palais des Festivals u Cannesu 2006. godine, no da su se tek šesnaest godina kasnije, zbližili na drugom festivalu.

Monica, koja je tamo bila počasna gošća uručila je Timu nagradu za životno djelo Lumiere.

"Tijekom cijelog života, nikad nisam osjetio toliko ljubavi kao večeras. Dobrodošli na najbolji sprovod koji sam ikada imao!", izjavio je Tim u svom stilu.

Par je također viđen na projekciji nijemog dokumentarnog filma koji je 1895. godine režirao pokojni francuski redatelj Louis Lumiere, a u veljači su viđeni kako se strastveno ljube u romantičnoj šetnji na samo Valentinovo.

Monica je inače bila slobodna žena otkako je raskinula s umjetnikom Nicolasom Lefebvreom 2019. godine, a prethodno je bila u braku s Vincentom Casselom od 1997. do 2013. godine. Njega je upoznala 1996. godine na snimanju filma Gillesa Mimounija "l’Appartement". Imaju dvije kćeri, Devu, rođenu 2004., i Leonie, koja je na svijet stigla 2010. godine. Bili su zajedno tri godine prije nego što su se vjenčali na tajnoj ceremoniji u Monaku, na Francuskoj rivijeri.

O svojoj ljubavi govorila je u intervjuu za Paris Match 2011. godine dok je još bila u braku s Casselom, priznavši da za nju ne postoji racionalnost kada su veze u pitanju.

"Vode me trenutak i instinkt. Nema racionalnosti, samo emocije. Voliš ili ne voliš. Ne odlučuješ sjediti za stolom i misleći ok, pa imam dvoje djece, 16 godina života s partnerom, bilo bi lijepo da potraje, ali kako ću to učiniti", pojasnila je tada.

Tim je pak bio u vezi s 57-godišnjom zvijezdom serije "The Crown" Helenom Bonham Carter, a prekinuli su 2014. godine. Nikada nisu bili u braku, ali zajedno su proveli 13 godina i dijele dvoje djece, sina Billyja i kći Nell.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Urukalo Jelena Urukalo Rafael Dropulić i Jelena Urukalo Jelena Urukalo +14 Jelena Urukalo Celebrity Naša bivša najtraženija manekenka nestala je sa scene, a sada je sve iznenadila najljepšim mogućim vijestima!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 2 +28 Donna D'Errico - 3 Nekad i sad Zbog mladolikog izgleda zvijezde hit-serije malo malo tko vjeruje u njezine godine, ali sada je konačno pokazala svoje stvarno lice!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene