zgodniji nego prije!

O novoj frizuri holivudskog dobrice ne prestaje se pričati, zbog novog - starog imidža postao je prava senzacija!

Keanu Reeves Keanu Reeves Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 2 Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 2 Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves Keanu Reeves - 1 +20 Keanu Reeves Galerija

Keanu Reeves ovih je dana glavna zvijezda i to zahvaljujući svojoj novoj frizuri o kojoj se ne prestaje pričati i pisati.

Otkako se holivudski miljenik Keanu Reeves pojavio u javnosti s kratkom frizurom, ne stišavaju se dojmovi njegovih obožavateljica koje su oduševljene tom promjenom.

59-godišnji Keanu s kratkom se kosom pojavio na setu filma "Outcome" koji režiraju slavni Martin Scorsese i Jonah Hill, a svi komentiraju kako ponovno izgleda normalno i zgodnije no ikad prije zahvaljujući novoj ulozi, ali i puno mlađe nego što jest.

Pogledaji ovo Keanu Reeves Celebrity Jedan od najvećih holivudskih glumaca boravio u Hrvatskoj, njegov dolazak zabilježen je fotografijama, evo gdje je to snimljen

Glumac je ranije često eksperimentirao s različitim frizurama, mijenjao duge i kratke, a dužoj je bio vjeran dugo godina, no čini se kako je sada došlo vrijeme za promjenu. Kosu je zapravo pustio tijekom snimanje franšize o Johnu Wicku, a mnogi obožavatelji bili su uvjereni da se zauvijek odlučio za nju.

Keanu Reeves mi je zgodniji s:

  • Kratkom kosom
  • Dugom kosom
  • Uvijek je zgodan!

Ukupno glasova:

"Keanu izgleda super s novom frizurom", "Keanu izgleda kao da ima 35 godina", "On je uvijek zgodan", "Sviđa mi se, predivno izgleda", komentirali su njegovi obožavatelji uz fotografiju na kojoj pozira s kratkom kosom, a koju je na Instagramu objavila supruga Roba Lowa Sheryll Lowe.

Pogledaji ovo Keanu Reeves - 2 Zanimljivosti Miljenik Hollywooda u braku je s dobro poznatom kolegicom više od 30 godina, a vjenčali su se zapravo slučajno: "Ona kaže da jesmo!"

Keanuov novi film "Outcome" inače je crna komedija, a u njoj osima Keanua glumi i Cameron Diaz, koja se vraća svom poslu nakon desetljeća izbivanja iz Hollywooda. Glumac je osim toga završio i snimanje filma "Good Fortune", nadolazeće američke komedije koju je napisao i režirao Aziz Ansari u svom redateljskom debiju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock Jennifer Aniston i Sandra Bullock Sandra Bullock - 1 Sandra Bullock - 1 +27 Sandra Bullock Celebrity Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

 

 

 

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša +24 Dolores Lambaša Celebrity Jedna od naših najljepših glumica život je izgubila u tragičnoj nesreći, njezinog osmijeha i karizme svi se još dobro sjećaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene