Misteriozni antiheroj

Poznato je koliko je točno riječi Keanu Reeves izgovorio u novom filmu o Johnu Wicku, ovaj podatak mnogima je zanimljiv

John Wick: Chapter 4 John Wick: Chapter 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju John Wick: Chapter 4 Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves - 7 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 6 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 +19 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 2 Galerija

Novi nastavak filma ''John Wick'' oduševio je publiku, a evo jedne zanimljivosti koja i nije neočekivana ukoliko ste pratili Keanue Reevesa u ovoj ulozi od samog početka.

U kina je stigao novi nastavak filma ''John Wick'', a publiku i kritiku zadržala je jedna zanimljiva činjenica.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves Ovo je bilo neočekivano Jedan od najvećih holivudskih glumaca boravio u Hrvatskoj, njegov dolazak zabilježen je fotografijama, evo gdje je to snimljen

Naime, iako film traje gotovo tri sata, točnije 2 sata i 49 minuta, Reeves u cijelom filmu izgovara samo 380 riječi, piše Wall Street Journal.

Redatelj filma Chad Stahelski izjavio je da je riječ o samostalnoj odluci glumca koji je odlučio izrezati otprilike pola dijaloga napisanog za njegov lik u originalnom scenariju.

Keanu Reeves je jedan od onih glumaca koji izgleda kao da se ne trudi puno dok glumi. To posebno dođe do izražaja kada ga gledate u ulozi John Wicka koji ne samo da malo govori, nego kada progovori čini se kao da mu je tlaka izgovoriti i to malo teksta. Ovo nije kritika, dapače, u tome leži genijalnost njegovog lika.

Stahelski je kao primjer istaknuo scenu u kojoj John Wick raspravlja o dvoboju s negativcem Marquisom de Gramontom. Reeves je odlučio izrezati 50 posto dijaloga iz scene kako bi je sveo na što manje riječi, poput ''pištolji" i "bez milosti".

''Umjesto rječitih monologa glumac je želio prenijeti značenje govorom tijela i mikroekspresijom lica. On je misteriozan, a misterij dopušta publici da popuni praznine'', rekao je redatelj.

"Šokantno je vidjeti koliko je posvećen šutnji kad radite s njim", dodao je Michael Finch, jedan od scenarista filma.

Zanimljivo, u prvom nastavku filma, koji je bio puno kraći u trajanju od 101 minute, Reeves je izgovorio ukupno 484 riječi, dok je u četvrtom nastavku odlučio još manje pričati.

Inače, njegov najdulji niz neprekinutog govora u filmu je rečenica: "Ti i ja smo davno ostavili dobar život iza sebe, prijatelju", a samo za tu rečenicu navodno je dobio 552.622 dolara.

Iako je izgovorio malo riječi, Reeves je navodno zaradio 15 milijuna dolara za snimanje novog Johna Wicka, što znači da je za svaku izgovorenu riječ bio plaćen 39.473 dolara, piše Indeks.hr.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar +18 Kaja Vidmar i Šime Vrsljako - 3 Celebrity Šime Vrsaljko sve je rastopio preslatkom fotografijom s kćerkicom koju je dobio sa Slovenkom Kajom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Mario Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 2 Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 4 +26 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Celebrity Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene