Nosila ih i Kim Kardashian

Karleuša nastupila u oskudnoj lateks opravici, a sve je začinila jednim modnim dodatkom o kojem će se sigurno rapravljati još neko vrijeme!

Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 1 Antonio Ahel/ATAImages 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +19 Jelena Karleuša Galerija

Jelena Karleuša nastupala je u Beogradu gdje je svoju publiku ponovno iznenadila atraktivnim stajlingom.

Regionalna diva Jelena Karleuša nastupala je u jednom srpskom klubu povodom pravoslavne Nove godine.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Fotografi su je snimili prije izlaska na binu ispred noćnog kluba. 

Jelena je odjenula lateks bodi na kojeg je kombinirala glomazne puf rukavice od istog materijala. Nosila je i mrežaste najlonke, te je oko struka imala plastični oklop koji je naglasio njezin struk. Gornji dio bodija bio je u obliku srca pa je tako istaknuo njezino raskošno poprsje

No, još jedan detalj nikome nije mogao izmaknuti, a to su upravo njezine neobične naočale od lateksa kojima je prekrila lice - upravo takve naočale nosila je i Kim Kardashian na tjednu mode u Parizu.

Pjevačica je nedavno gosotovala i u emisji "Prvi red" na K1 televiziji gdje se dotaknula svog odnosa sa suprugom Duškom Tošićem.

"Mi smo i dalje u braku, nismo se papirološki razveli. Odnosi su narušeni, živimo zajedno u četiri zida. Čekam da Duško shvati da sam ja boginja svemira i njegova jedina prava ljubav i da na koljenima ne znam što izgovori", izjavila je samouvjereno Karleuša.

Nakon te izjave, novinari su je ispred kluba odlučili pitati "Je li Duško napokon shvatio da je ona njegova prava ljubav?" na što je odgovorila:

"Mislim da je to imao u mislima čim me oženio i kad sam mu rodila dvoje djece. Ipak, voljela bih večeras pričati o sebi i nastupu, a ne o Dušku, jer večeras ću pjevati, a ne igrati nogomet", prenosi Kurir.rs.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić +28 Borna Kotromanić Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica opet je dokazala da je kraljica špice, a zanimljiv modni detalj posebno je privlačio pažnju

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov i Bloom Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +29 Maja Šuput - 2 Celebrity Pogledajte preslatke fotografije malenog Blooma i tate Nenada, Maja im se potrudila nabaviti isti odjevni predmet!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene