Ovo je bilo blizu

Miljenik žena doživio nesreću, šokantni trenutak snimio mobitelom: "Ovo je dan kada sam umalo umro"

Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Profimedia) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) +0 Jared Leto (Foto: Instagram) Galerija

Jared Leto doživio je opasnu nezgodu penjući se na stijene u Nevadi.

Slavni pjevač i glumac Jared Leto gotovo je izgubio život u avanturističkom pothvatu, a djelić umalo tragičnu nesreću zabilježio je kamerom.

Pogledaj i ovo Jared Leto Pogađate tko je ispod? Svi su se pitali tko se krije ispod bizarnog kostima slavne mačke, pogledajte kako je izgledao trenutak kad je skinuta maska!

Naime, 48-godišnji Jared pao je sa stijene tijekom penjanja na stijenu u kanjonu Red Rock u Nevadi, a život mu je spasilo jedno sigurnosno uže, i to oštećeno uže koje je već bilo napuklo na jednom dijelu.

"Ne želim zvučati dramatično ali ovo je dan kada sam umalo umro. Dosta sam dobro pao, penjući se s Alexom Honnoldom na Red Rock. Pogledao sam prema gore i u sekundi se uže se pokidalo na stijeni dok sam se nalazio na visini do gotovo 200 metara. Sjećam se da sam samo gledao u tlo. Bio je to čudan trenutak, nisam se toliko bojao. Adrenalin se javio kasnije, kada sam se vratio na stijenu. Ali uspjeli smo i poživjeli još jedan dan. Na kraju, bilo je zapravo poprilično zabavno, nastavili smo se penjati iste noći", napisao je Jared na društvenim mrežama i pokazao oštećeno uže te video nastao neposredno nakon nezgode.

U videu se čuje njegov šokirani i uzdihani glas nakon što je shvatio koliko je bio blizu smrti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

"Drago mi je da se preživio", "Moraš biti oprezniji", "Budi oprezan, molim te", "O Bože, ne mogu vjerovati da se to dogodilo, drago mi je da si dobro i na sigurnom", "Hvala ti što nisi umro", "Volimo te Jared", samo su neke od tisuća poruke podrške koje su mu poslali obožavatelji. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene