''žena za poželjeti!''

U čipkastom kombinezonu Knoll se javila s nove lokacije na koju je otišla zbog svoje nove ljubavi, a evo zašto su je fanovi počastili raznim nadimcima: "Hrvatska boginja!"

Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 +20 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll napustila je Miami i posjetila drugi grad zbog novog sporta koji strastveno prati, a na fotografijama za uspomenu pozirala je u čipkastom kombinezonu s prorezima.

Ivana Knoll trenutačno živi u Miamiju, ali taj veliki grad nakratko je napustila kako bi otputovala u Baku u Azerbajdžanu zbog novog sporta koji strastveno prati.

Naime, u Bakuu se održava utrka Formule 1, a Knoll to nije mogla propustiti pa se za to pojavljivanje u javnosti i posebno sredila.

Odjenula je čipkasti kombinezon koji je na trbuhu imao proreze, a uz jaču šminku pozirala je na balkonu s pogledom na grad.

Crna boja potaknula je pratitelje na interesantne komentare:

"Crna mačka", "Hrvatska boginja", "Žena za poželjeti", "Crna boginja", "Najbolja crnka", "Lisica Kleopatra", "Crna vražica" i mnogi drugi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Podsjetimo, Knoll je svijetu ostala najpoznatija zbog nogometa i hrvatskih kockica, ali našu državu Ivana je zamijenila dalekim zemljama.

Nedavno je objavila kako je sljedeće godine možemo očekivati na Europskom prvenstvu u nogometu.

Također, nedavno se pohvalila i da je postala DJ-ica i da je to njezina nova strast koju je otkrila.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 8 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 7 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 6 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 +31 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Celebrity Jennifer Lopez i Ben Affleck uhvaćeni na neuobičajenom mjestu za njih, govore li ovi prizori pravu istinu o njima?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 3 +25 Severina - 4 Celebrity Seve se Zagrebom šetala u minjaku pa priznala da je ta odluka bila pogrešna: ''Vrijeme izdržaja: 2 minute, 14 sekundi''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene