Posebna pratnja

Irena Pecotić otputovala iz Hrvatske, pohvalila se gdje boravi i objavila nasmiješenu fotografiju u dobrom društvu!

Irena Pecotić Irena Pecotić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić - 2 Irena Pecotić - 3 Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić +19 Irena Pecotić Galerija

Irena Pecotić nakon niza skandala napokon je pronašla vrijeme za sebe te je otputovala u London s posebnom osobom.

Uskoro bivša žena pjevača Marka Pecotića, Irena našla se u središtu pažnje nakon što je glazbenik priznao da se zaljubio u drugu.

Pogledaj i ovo Irena Pecotić Nastavila sa životom Bivša supruga Marka Pecotića šali se na račun svog ljubavnog statusa, dok on uživa sa ženom zbog koje ju je ostavio

Irena cijelu situaciju i priču nikad nije javno komentirala, već je nastavila živjeti svoj život, no nedavno se pohvalila da joj je bliska osoba organizirala putovanje u London.

Do tog putovanja sada je napokon i došlo pa se Irena pohvalila fotografijom s prijateljicom na kojoj poziraju zagrljene. Posebno je do izražaja dolazio crveni ruž koji su obje imale na usnama, a pokazale su da i u ležernim kombinacijama mogu izgledati vrlo dobro.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irena Pecotić (@irenapecotic)

Prisjetimo se, Marko i Irena u braku su bili 17 godina i zajedno imaju dvojicu sinova , a vijest o njihovu razvodu šokirala je javnost.

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju rekao sam Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, zasad je to sve primljeno dobro, doma smo OK, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", potvrdio je pjevač za Slobodnu Dalmaciju.

Marko je svoju karijeru izgradio kao član Četiri tenora, a ranije je bio i član grupe Iskon. Međutim, već neko vrijeme Peco gradi svoju samostalnu karijeru te nastupa na vjenčanjima i raznim događanjima.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Revija Duchess - 6 Revija Duchess - 5 Revija Duchess - 6 Revija Duchess +18 Snježana Schillinger - 1 Celebrity U haljini srcolikog dekoltea Snježana Mehun istaknula je raskošni dekolte i postala prava zvijezda večeri

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik +25 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella Dvornik jednom se fotografijom vratila u prošlost: "Iskočilo mi pa sam morala objaviti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene