Uživaju u ljubavi

Sad znamo tko vježba: Supruga problematičnog glazbenika pokazala utegnutu guzu

Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin Bieber (Foto: Getty Images) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Mendes Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Selena Gomez i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Galerija

Hailey Baldwin i pjevač Justin Bieber vjenčali su se prije dva mjeseca.

Novopečeni supružnici uživaju u svojoj ljubavi.

Pogledaj i ovo Elton John (Foto: AFP) Zamjerili su im se Zabranjen im ulazak u zemlju: Ovim zvijezdama ni slava ni bogatstvo nisu pomogli s vlastima

Hailey Baldwin i Justin Bieber vjenčali su se prije dva mjeseca, a trenutačno se nalaze u Los Angelesu, gdje su odradili prvo zajedničko snimanje.

Par je izgledao sretno, zaljubljeno i zaigrano, a fotografije je snimila legendarna fotografkinja Annie Leibovitz za ugledni časopis Vanity Fair. Iako par često objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ovo je prvi put da će zajedno osvanuti u nekom editorijalu.

Podsjetimo, par se vjenčao u gradskoj vijećnici u New Yorku u rujnu nakon što su se zaručili prošlog ljeta tijekom romantičnog putovanja. Hailey i Justin prvi su se put spetljali krajem 2015. godine, a zatim su prekinuli pa se opet počeli viđati. U međuvremenu se Justin spetljao i s bivšom curom Selenom Gomez te manekenkom Sofijom Richie, dok je Hailey imala kratku romansu s glazbenikom Shawnom Mendesom.

"Jako volimo Hailey, a on je jako drag. Sretni smo jer su oni sretni. Justine, dobro došao u obitelj", otkrio je njezin tata, poznati glumac Alec Baldwin u jednom intervjuu.

S druge strane, brojni obožavatelji smatraju da je Justin i dalje zaljubljen u Selenu te kako se samo tješi plavokosom manekenkom. Istovremeno, Selena je nakon vijesti o vjenčanju ponovno završila na rehabilitaciji zbog depresije. Istoga dana glazbenik je viđen u suzama na vratima svoje vile, dok ga je novopečena supruga tješila.

To je samo dodatno potpalilo glasine o tome kako se bivši golupčići nikada nisu prestali voljeti, no nitko od navedenih aktera nikada nije komentirao takve napise.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Dewan (Foto: Profimedia) Jenna Dewan (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) +6 Jenna Dewan Tatum i Channig Tatum (Foto: Getty) Celebrity Rastala se nakon 10 godina braka, našla novu ljubav i sada izgleda bolje no ikad

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (FOTO: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Petar Vilović) +3 Jelena Rozga (Foto: Aida Redžepagić) Celebrity Jelena Rozga ljubi novog frajera? "Sve nježne riječi svijeta sačuvala sam za te..."

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (FOTO: PR) Žanamari (FOTO: PR) Žanamari (FOTO: PR) Žanamari (Foto: Instagram) +5 Žanamari (FOTO: Instagram) Celebrity Žanamari kao ''uragan''! Tko je mišićavi frajer koji se našao u njezinoj blizini?
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene