Slomio joj je srce

Vjenčanje bivšeg ju je uništilo pa je završila na liječenju, ali ona je iz svega izvukla pouku i izašla jača

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Selena Gomez posljednjih godina borila se s lupusom radi kojeg je morala na transplantaciju bubrega. Usto, Justin Bieber joj je slomio srce i napisala je hit "Lose You To Love Me".

Pjevačica Selena Gomez najpoznatija je po svojoj vezi s Justinom Bieberom i zdravstvenim problemima o kojima je otvoreno progovorila. 

Pogledaj i ovo Justin Bieber (Foto: Profimedia) Kao u teen danima Slavni glazbenik pokušao sakriti lice puno bubuljica ispod kapuljače, no fotografi su sve uhvatili

Selena, koja slavi 28. rođendan, je nekad punila medijske stupce svojim turbulentnim odnosom s Justinom s kojim je prohodala 2010. Par je stalno prekidao, pa se mirio i u nekim trenucima je bilo teško procijeniti u kojoj je fazi njihova ljubav. Gomez je pjevala o vezi s Bieberom po kojima se moglo shvatiti da su imali puno problema. 

Šuškalo se i da je pjevač u hitu "Love Yourself" govorio upravo o Seleni, pogotovo u onom dijelu gdje pjeva da njegova majka ne voli njegovu djevojku, a voli sve ljude. Konačno su prekinuli u ožujku 2018. i iste godine je Justin oženio manekenku Hailey Baldwin. Pjevačicu je to shrvalo, no zahvaljujući teškom prekidu je napravila hit "Lose You To Love Me" koji je poharao glazbene ljestvice i rušio rekorde. Zbog pjesme posvećene Justinu postala je prva glazbenica koja je paralelno zasjela na prva mjesta ljestvica Billboard i Rolling Stone.

Osim ljubavnih, Selena je imala i zdravstvene probleme. Zbog njih je pjevačica otkazala dio koncerata na uspješnoj turneji "Revival". Naime, Gomez se borila s depresijom i napadima panike i radi toga se prijavila u rehabilitacijsku kliniku. 

Selena je dijagnosticiran i lupus, kronična autoimuna bolest koja može pogoditi razne dijelove tijela, uključujući kožu, zglobove, srce, pluća, krv, bubrege i mozak. Njezino stanje je bilo toliko ozbiljno da joj je trebala transplantacija bubrega 2017., a donorica je bila njezina bliska prijateljica Francia Raisa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check out how we shot the Past Life music video while still social distancing. This thing is called the Scan Truck. I stepped into it on my own and it scanned my face up close, which is why the music video looks so real! Sometimes technology and art are the perfect match.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Inače, Selenu je majka rodila sa samo 16 godina, a njezini roditelji su se razveli kada je imala pet godina. Odrastala je u siromaštvu i njena majka je jedva spajala kraj s krajem. Pjevačica je svojedobno rekla kako je s obitelji jela večeru koja je koštala samo jedan dolar. 

"Moja je mama cijeli život podredila meni i mojim potrebama. Radila je po tri posla kako bi meni bilo bolje i na tome ću joj biti vječno zahvalna", ispričala je Gomez. Pjevačica se proslavila dobivši prvu ulogu na Disneyjevu kanalu i nakon toga je ostvarila glazbenu karijeru. 

Sa samo 16 godina Selena je potpisala ugovor s poznatom izdavačkom kućom Hollywood Records, s kojom su već surađivale Demi Lovato i Miley Cyrus. Tada je dala otkaz svojoj majci i očuhu, koji su joj bili menadžeri, i počela surađivati s profesionalcima koji su joj omogućili svjetsku slavu. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham (Foto: Profimedia) +0 Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Celebrity Ovakva izdanja ne dijeli često na Instagramu, pa nas je podsjetila da i u 47. godini obara s nogu

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene