"Ma je li ovo moguće?"

Godinama se skrivala od javnosti, a sada njezin izgled nitko ne može povezati s njezinim brojem godina!

Eva Mendes - 3 Eva Mendes - 3 Eva Mendes/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes - 2 Eva Mendes - 1 Eva Mendes - 3 Eva Mendes - 1 Eva Mendes - 2 Eva Mendes - 3 Eva Mendes - 5 Eva Mendes - 1 Eva Mendes - 2 Eva Mendes - 3 +21 Eva Mendes - 7 Galerija

Eva Mendes u ožujku je proslavila 50. rođendan, ali prema najnovijim fotografijama, to joj baš nitko ne bi rekao.

Američka glumica i model Eva Mendes sve je oduševila novim fotografijama na Instagramu, a nitko ne može vjerovati koliko zapravo ima godina.

Naime, Eva je u ožujku proslavila 50. rođendan, a sada je na Instagramu objavila fotografije za koje je pozirala u vrtu okružena zelenilom, a njezino lice bilo je u prvom planu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)


Obožavatelji su joj odmah udijelili pregršt komplimenata.

"Prekrasna si", "Wow", "Je li ovo moguće?", nizali su se komentari. 

Kako vam Eva izgleda za svoje godine?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Eva je od prvih dana karijere slovila kao jedna od najljepših žena svijeta, a prije veze s Ryanom Goslingom govorila je da nikad ne želi imati djecu i po tome je bila dodatno poznata. Ali to se promijenilo kada su počeli izlaziti.

Zajedno su od 2011. godine te imaju dvoje djece, kćeri Esmeraldu i Amandu.

Unatoč pojavljivanjima u brojnim filmskim hitovima sve od ranih 1990-ih, Eva je rekla da roditeljstvo smatra najkreativnijom stvari koju je ikad radila.

"Ja sam glumica, dizajnirala sam odjeću, radila sam razne stvari. Ali stvoriti život s njima, to je nešto posebno", priznala je.

Nakon što se posvetila obiteljskom životu, Eva se povukla iz javnosti, no novim fotografijama sve je oduševila. 

Pogledaji ovo Eva Mendes - 5 Celebrity Rijetko javno pojavljivanje jedne od najmisterioznijih glumica potaknulo raspravu: ''Čekaj, tko je ova žena? Jesam li propustio nešto?''

Pogledaji ovo Ryan i Mandi Gosling Celebrity Miljenik žena iznenadio svojom pratnjom na dodjeli Oscara, lijepu suprugu ostavio je u garderobi?

Pogledaji ovo Eva Mendes - 3 Nekad i sad Nakon udaje za holivudskog miljenika odustala je od uspješne karijere koju je dugo gradila, a sad se prisjetila svog teškog djetinjstva

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i sin Viktor Franka Batelić +26 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić zatražila pomoć pratitelja na Instagramu, pogledajte što ju je to dočekalo ispred ulaza!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 4 Jakov Kitarović +27 Jakov Kitarović Celebrity Jakov Kitarović uživao je na događaju koji ne propušta, supruga Kolinda nije mu se pridružila, no našao je dobro društvo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene