Trenutak na koji se čekalo!

On je možda samo Ken, ali o ovome što je priredio na dodjeli Oscara pričat će se još dugo!

Ryan Gosling Ryan Gosling Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Gosling Ryan Gosling Ryan Gosling Ryan Gosling Ryan Gosling Ryan Gosling Ryan Gosling Ryan Gosling Ryan Gosling Ryan Gosling +19 Ryan Gosling s roditeljima i sestrom Galerija

Ryan Gosling na dodjeli Oscara izveo je pjesmu "I'm Just Ken" iz filma "Barbie".

Glumac Ryan Gosling oduševio je nastupom na 96. dodjeli nagrada Oscar.

Gosling je na dodjeli uskočio u svoju ulogu Kena i izveo pjesmu "I'm Just Ken" iz filma "Barbie", koja je bila i nominirana za Oscara u kategoriji najbolje originalne pjesme.

U ružičastom odijelu sa šljokicama glumac je započeo izvedbu dok je sjedio u publici iza kolegice iz filma Margot Robbie, koja nije mogla zadržati smijeh. Zatim se popeo na pozornicu, gdje su mu se pridružili producent Mark Ronson na gitari i hrpa plesača, a pravo iznenađenje uslijedilo je kad je na pozornicu išetao i legendarni gitarist Guns N' Rosesa Slash, koji je također zasvirao.

Goslingu su se pridružili i drugi Kenovi iz filma, glumci Simu Liu, Scott Evans, Ncuti Gatwa i Kinglsey Ben-Adir, a u jednom trenutku on se spustio i u publiku do redateljice Grete Gerwig te kolegica iz filma Margot Robbie i Americe Ferrere, koje su zapjevale s njim.

Iako pjeva da je samo Ken, Ryan je pokazao i da je pravi showman, posebice nakon što se tjednima uoči dodjele nagađalo hoće li uopće nastupiti, s obzirom na to da na Oscarima 2017. godine nije s kolegicom Emmom Stone izveo njihovu pjesmu "City of Stars" iz filma "La La Land", već je umjesto njega nastupio John Legend.

Pogledaji ovo Ryan i Mandi Gosling Celebrity Miljenik žena iznenadio svojom pratnjom na dodjeli Oscara, lijepu suprugu ostavio je u garderobi?

Malo nakon Goslingova nastupa Oscara za najbolju originalnu pjesmu osvojila je Billie Eilish za pjesmu "What Was I Made For?", koja je također soundtrack iz filma "Barbie".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju John Cena i Jimmy Kimmel John Cena John Cena John Cena +13 John Cena i Jimmy Kimmel Celebrity Potpuno gol glumac napravio pomutnju na dodjeli Oscara, ključni dio sakrio je samo omotnicom, a evo što se dogodilo kad ju je morao otvoriti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jimmy Kimmel Jimmy Kimmel Robert Downey Jr. Robert Downey Jr. +25 Jimmy Kimmel - 1 Celebrity Voditelj Oscara ismijao tešku prošlost omiljenoga glumca, njegova reakcija širi se društvenim mrežama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene