Izgleda li i vama drugačije?

Rijetko javno pojavljivanje jedne od najmisterioznijih glumica potaknulo raspravu: ''Čekaj, tko je ova žena? Jesam li propustio nešto?''

Eva Mendes - 5 Eva Mendes - 5 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes - 4 Eva Mendes - 3 Eva Mendes - 1 Eva Mendes - 1 Eva Mendes - 2 Eva Mendes - 3 Eva Mendes - 2 Eva Mendes - 5 Eva Mendes - 6 Eva Mendes - 4 +20 Eva Mendes - 7 Galerija

Eva Mendes odradila je intervju nakon dugo vremena, a svi su se iznenadili jer se glumica malo promijenila.

Jedna od najljepših žena svijeta, glumica Eva Mendes, javnost izbjegava, a na svom profilu ponekad podijeli novu fotografiju ili videozapis.

Pogledaji ovo Ryan Gosling i Eva Mendes - 1 Celebrity Zbog njega je napustila uspješnu karijeru i posao, a novim je potezom potvrdila pitanje koje već godinama zanima javnost

No, ovog puta Eva je odradila intervju nakon dugo vremena u showu ''Today'', a pojavila se u rozoj haljini i vesti. Kosu je raspustila, a na očima je nosila crnu olovku kojoj je odana već godinama.

U razgovoru, kojeg je i sama podijelila na svom Instagram profilu, Eva je pričala o problemima svake kućanice, no jedino što su svi mogli primijetiti njezin je uvelike promijenjen izgled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

''Čekaj, tko je ova žena?'', ''Ovo nije Eva Mendes koje se sjećam, jesam li propustio nešto?'', ''Baš se promijenila, ali i dalje je prekrasna'', pisali su pratitelji.

Izgleda li vama Eva drugačije?

  • Da, nešto je na njoj drugačije
  • Ne, samo je malo starija

Ukupno glasova:

I dok su mnogi ostali zatečeni ovom promjenom jer je Eva dobila koju boru i kilogram, drugi su ostali zapanjeni kako izgleda s 50 godina te su poželjeli da i sami tako izgledaju u toj dobi.

Pogledaji ovo Ryan Gosling Nekad i sad Jedan od najseksi muškaraca zgrozio je sve novim izgledom: "Ne mogu reći koliko mi je ovo grozno"

Eva je od prvih dana karijere slovila kao jedna od najljepših žena svijeta, a prije veze s Ryanom Goslingom govorila je da nikad ne želi imati djecu i po tome je bila dodatno poznata. Ali to se promijenilo kada su počeli izlaziti.

Zajedno su od 2011. godine te imaju dvoje djece, kćeri Esmeraldu i Amandu.

Unatoč pojavljivanjima u brojnim filmskim hitovima sve od ranih 1990-ih, Eva je rekla da roditeljstvo smatra najkreativnijom stvari koju je ikad radila.

"Ja sam glumica, dizajnirala sam odjeću, radila sam razne stvari. Ali ovo je najkreativnija stvar, stvoriti život s njima", priznala je.

Iako to nikad nisu potvrdili, ove godine počelo se šuškati da su se u tajnosti vjenčali.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling i Dean McDermott Tori Spelling i Dean McDermott Tori Spelling i Dean McDermott Tori Spelling i Dean McDermott +30 Tori Spelling i Dean McDermott Celebrity Zvijezda Beverly Hillsa snimljena tijekom burne svađe sa suprugom, otišla je u suzama pa je donijela i konačnu odluku!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +31 Ivana Knoll - 1 Celebrity O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene