Predivna je bila

Pojavile se zaboravljene fotografije nikad prežaljene Dolores Lambaše, dvije godine prije strašne tragedije snimila je pjesmu s našim popularnim pjevačem

Dolores Lambaša i Amir Kazić Leo Dolores Lambaša i Amir Kazić Leo Robert Anic/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Dolores Lambaša i Amir Kazić Leo - 8 Dolores Lambaša i Amir Kazić Leo - 6 Dolores Lambaša i Amir Kazić Leo - 7 Dolores Lambaša i Amir Kazić Leo Dolores Lambaša i Amir Kazić Leo - 5 Dolores Lambaša i Amir Kazić Leo - 4 Dolores Lambaša i Amir Kazić Leo - 3 Dolores Lambaša i Amir Kazić Leo - 2 Dolores Lambaša i Amir Kazić Leo - 1 Dolores Lambaša +8 Dolores Lambaša Galerija

Dolores Lambaša i Amir Kazić Leo 2011. godine snimili duet "Ne smijem te voljeti", a bilo je to dvije godine prije nego je ona izgubila život u tragičnoj automobilskoj nesreći.

Jedna od naših najljepših i nikad prežaljenih glumica Dolores Lambaša slovila je kao veliki glumački talent, a sada su se u javnosti pojavile fotografije koje su nas podsjetile na njezin glazbeni talent i duet koji je snimila s Amirom Kazićem Leom.

Fotografije su nastale 2011. godine u jednom zagrebačkom studiju u kojem su Dolores i Leo dobro raspoloženi otpjevali pjesmu "Ne smijem te voljeti". Ona je blistala u bijeloj košulji od svile i crnoj suknji, a sve oko sebe je osvojila blistavim osmijehom koji nije skidala s lica.

Dolores je slovila kao jedna od najljepših domaćih glumica i Hrvatica općenito, a njezinu je životnu priču prekinula teška prometna nesreća nakon koje je preminula 23. listopada 2013. godine. Život je izgubila kao suvozačica automobila kojim je upravljao njezin kolega, glumac Stojan Matavulj. Njih dvoje tada su se vraćali iz Beograda s kazališne predstave, a pri povratku su odlučili posjetiti glumčeva prijatelja Željka Sladetića u Iloku. Tamo su, nakon obilaska vinskog podruma i zabave, odlučili prenoćiti, no onda su, iz još nepoznatih razloga, usred noći ipak odlučili krenuti na put.

Njihov je automobil sletio s autoceste pokraj Slavonskog Broda zbog prevelike brzine, a Dolores je zadobila teške ozljede. Hitno su je prevezli u bolnicu, no, nažalost, nakon nekoliko sati izgubila je bitku za život.

"Ja vam moram reći da je Dolores Lambaša umrla i praktički smo od prijama u bolnicu neprekidno vršili mjere reanimacije. Trauma je bila preteška, nespojiva sa životom", izjavila je tada liječnica Branka Sabolić-Kormendy iz slavonskobrodske bolnice. Po tijelo je došao njezin otac Đuro, a sahranjena je u rodnom Šibeniku.

Matavulj je zbog nesreće osuđen na godinu dana zatvora, no zbog uzornog ponašanja na slobodu je pušten nakon osam mjeseci, a obitelj i prijatelji glumice bili su i više nego razočarani takvom presudom. Kao uzroci nesreće navedeni su umor, neprilagođena brzina i alkohol.

Dolores je rođena u Šibeniku 29. ožujka 1981. godine, gdje je završila Jezičnu gimnaziju i Glazbenu školu. Njezin život obilježio je glumački rad na televiziji, filmu i u kazalištu. Glumila je u serijama "Najbolje godine", "Zakon ljubavi", "Zauvijek susjedi" i mnogim drugima, a zapaženu je ulogu ostvarila u filmu "Vjerujem u anđele", koji joj je osobno bio i najdraži. Publiku je osvojila osmijehom i karizmom te je pred sobom imala perspektivnu glumačku karijeru.

Osim po svojim glumačkim ostvarenjima, u javnosti je bila poznata i po ljubavnim vezama sa starijim kolegama Ivom Gregurevićem i Franom Lasićem te poduzetnikom Josipom Dikanom Radeljakom.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Monika Kravić - 2 +12 Monika Kravić - 4 Nekad i sad Jedna od naših najljepših voditeljica povukla se iz javnosti nakon udaje za Mamićeva sina, drugu sreću pronašla je s odvjetnikom, a evo koliko se promijenila od slavnih dana!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Meryl Streep i Don Gummer - 1 Meryl Streep i Don Gummer - 2 Meryl Streep i Don Gummer - 3 Meryl Streep i Don Gummer - 4 +15 Meryl Streep i Don Gummer - 5 Celebrity Razvodi se jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, dugo su skrivali i pravu istinu o svom braku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene