živi pod povećalom javnosti

Broj slavnih frajera koje je ljubila je poveći, a odolio joj nije ni 14 godina stariji glazbenik koji je vodi svuda sa sobom

Chantel Jeffries Chantel Jeffries Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Chantel Jeffries DJ Diplo Chantel Jeffries i DJ Diplo Chantel Jeffries DJ Diplo - 1 DJ Diplo - 3 DJ Diplo Chantel Jeffries - 7 Chantel Jeffries - 6 Chantel Jeffries - 4 +6 Chantel Jeffries - 3 Galerija

Chantel Jeffries i DJ Diplo uživaju na odmoru u Meksiku, a to nije promaklo ni tamošnjim paparazzima.

Manekenka Chantel Jeffries i DJ Diplo uhvaćeni su zajedno na odmoru u meksičkom Cabo San Lucasu, u kojem su pažnju paparazza privukli svojim isklesanim tijelima dok su uživali pored bazena u društvu prijatelja.

Pogledaj i ovo showbuzz Od prijatelja do ljubavnika Nju ne zanimaju muškarci bez statusa, a sada je upecala još jednog puno slavnijeg od sebe

30-godišnja Chantel u atraktivnom zelenom bikiniju istaknula je obline, a on je ponosno pokazao mišiće i brojne tetovaže kojima je ukrasio tijelo.

Chantel je poznata kao bivša djevojka pjevača Justina Biebera i otada zapravo živi pod povećalom javnosti. Posao joj je bio glavna preokupacija nakon što je u travnju prošle godine prekinula vezu s Andrewom Taggartom iz grupe The Chainsmokers, s kojim je bila više od godinu dana i isprva su naveli kako je prekid bio sporazuman, ali čini se da ipak nije bilo tako.

Naime, Andrew je bio uhvaćen u prisnom odnosu sa zanosnom brinetom na plaži u Miamiju. Najprije su razgovarali s velikim smiješkom na licu, a potom su se zagrlili i poljubili, što su također snimili paparazzi. Dok je glazbenik uživao na plaži, njegova djevojka Chantel nalazila se u Kaliforniji.

Prije Andrewa Chantel je ljubila Justina, sina poznatog repera P Diddyja, Justina Combsa, a sada je sreću pronašla s Diplom. Tijekom 2012. godine viđala se s reperom Lilom Twistom, ali i s igračem američkog nogometa DeSeanom Jacksonom, s kojim je prekinula 2013. godine.

Diplo je pak krajem prošle godine snimljen na plaži u Miamiju, i to u društvu nepoznate brinete s kojom nikako nije mogao proći nezapaženo i izbjeći paparazze. Nikada se nije ženio, no ima troje djece. Posljednjeg sina dobio je prije dvije godine s 32-godišnjom manekenkom i bivšom Miss Universe Jevon King, koja je identitet oca svog djeteta dugo držala u tajnosti, dok drugo dvoje djece, sinove Lazrea i Locketta, dijeli s bivšom partnericom Kathryn Lockhart.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Joško i Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj - 1 Joško i Ana Čagalj +11 Ana Čagalj - 2 Celebrity Jole ostao u sjeni prezgodne supruge Ane, koja je u maloj crnoj haljini pokazala sve adute!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i sin Mario - 1 Andrej Plenković i sin Mario - 2 Andrej Plenković i sin Mario - 3 Andrej Plenković i sin Mario - 4 +16 Andrej Plenković i sin Mario - 5 Celebrity Plenković poveo sina na utakmicu pa je uhvaćen u trenucima u kakvima ga javnost baš i nema priliku vidjeti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene