ponosna na svoje tijelo

Nakon što su svijet obišle njezine fotke u toplesu koje su snimili paparazzi, sama je pokazala i puno više od toga

Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) +1 Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Galerija

Candice Swanepoel na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola nakon što su je paparazzi snimili u toplesu na plaži u meksičkom Tulumu.

Južnoafričku ljepoticu i Viktorijinu anđelicu Candice Swanepoel (32) paparazzi prate posvuda, pa su je tako ovog tjedna uspjeli uhvatiti na plaži u meksičkom Tulumu bez gornjeg dijela bikinija.

Pogledaj i ovo Summer Walker - 2 pa što je ovo?! Trudna glazbenica servirala gotovo gole grudi na crvenom tepihu, a ni ostatak outfita nije puno pokrio!

Lijepa manekenka snimljena je u društvu kolegice s piste Lais Ribeiro i brazilskog fotografa Eduarda Bravina, a kada je primijetila kamere, grudi je prekrila dlanovima.

Trojac je snimao kampanju za novu liniju Candiceina brenda kupaćih kostima Tropic C, a manekenka je još jednom potvrdila da je sama sebi najbolja reklama.

No nedugo nakon što su njezine fotke u toplesu obišle svijet, Candice je na svojem Instagramu pokazala još više i objavila je fotografiju na kojoj leži na pješčanoj plaži potpuno gola.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝗖𝗮𝗻𝗱𝗶𝗰𝗲 𝗦𝘄𝗮𝗻𝗲𝗽𝗼𝗲𝗹 (@angelcandices)

Čini se da vitka ljepotica nema problema sa samopouzdanjem, više od polovice svojeg života pokazuje se i na manekenskoj pisti.

Naime, Candice se manekenstvom počela baviti kad joj je bilo 15 godina, a agent za modele spazio ju je na tržnici u gradu Durbanu, gdje se školovala u internatu. Svoju vitku liniju duguje baletu, kojim se bavi od djetinjstva, a do danas je izgradila zavidnu karijeru koja još traje.

Pojavila se u brojnim međunarodnim izdanjima magazina Vogue, Elle, GQ i Harper's Bazaar. Nosila je revije za poznate brendove, među kojima su Chanel, Fendi, Dolce & Gabbana, Dior i Victoria's Secret. Bila je i zaštitno lice za Tom Ford, Nike, Michael Kors i druge popularne marke, a prije dvije godine pokrenula je svoj brend badića Tropic of C.

Candice je i majka sinova Anace i Ariela, a s njihovim ocem Hermannom Nicolijem, koji je također maneken, u vezi je bila 14 godina, a prekinuli su 2017. jer su se navodno zbog posla previše udaljili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene