Uskoro dolazi u Hrvatsku!

Novak Đoković prije Jelene ljubio je ovu atraktivnu crnku, a njezino ime spominjalo se i u aferi sa starijim nogometašem!

Lidija Popović - 1 Lidija Popović - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Popović - 15 Lidija Popović - 12 Lidija Popović - 14 Lidija Popović - 16 Lidija Popović - 11 Lidija Popović - 7 Lidija Popović - 13 Lidija Popović - 10 Lidija Popović - 9 Lidija Popović - 8 +20 Lidija Popović - 6 Galerija

Bivša djevojka Novaka Đokovića Lidija Popović bavi se DJ-ingom, a uskoro stiže i na naš otok Krk.

Bivša djevojka Novaka Đokovića sad je DJ-ica te uskoro stiže na otok Krk.
Lidija Popović nastupa pod umjetničkim imenom Lady Lee, a publiku će zabaviti na Sea Danceu in Exile festivalu u Malinskoj.

Popović je proteklih godina privlačila veliku pozornost diljem regije. Nazivali su je "srpskom J. Lo", a 2003. godine se pisalo da je kao 15-godišnjakinja snimljena u jednom noćnom klubu s njemačkim nogometnim reprezentativcem Lothar Matthaeusom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

No najviše pozornosti privukla je njena navodna veza s Novakom Đokovićem.
AD

Ljubav je navodno trajala vrlo kratko i dogodila se u tinejdžerskom razdoblju, prije nego što je Novak upoznao sadašnju suprugu Jelenu.

"Novak je predivan u svakom smislu te riječi. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo riječi hvale. Nama su se putevi razišli, u tome nema ništa loše, a danas se ne čujemo. Svatko ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado sjetim tog perioda, volim pamtiti lijepe stvari", rekla je jednom Lidija za srpske medije.

"Nole je u vrijeme naše veze uvijek bio pažljiv i nasmijan. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavan muškarac u svijetu sporta. I, ne, nije bio papučar. Bio je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se barem ja sjećam", dodala je.

Lidiju danas na Instagramu prati preko dva milijuna ljudi, a već su tisuće uživale i u njenim DJ izvedbama na raznim svjetskim festivalima. Da je uvijek dobra atmosfera pokazuju i fotografija na njenom profilu, a navodno po nastupu zaradi i preko 30 tisuća eura.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

Inače, ranije je najavljeno da deveto izdanje Sea Dance festivala neće biti organizirano u Crnoj Gori, a specijalna edicija pod simboličnim sloganom Sea Dance in Exile bit će održana od 17. do 19. kolovoza, u klubu Diamond u Malinskoj na otoku Krku.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 +30 Žanamari Perčić - 5 Celebrity Žanamari ušutkala glasine o krizi u braku pa počastila vrućim prizorima: ''Tebe Bog stvarno voli!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput 2010. godine - 4 Maja Šuput 2010. godine - 8 Maja Šuput 2010. godine - 1 Maja Šuput 2010. godine - 3 +20 Maja Šuput 2010. godine - 5 Nekad i sad Maja Šuput 2010. godine nije marila za fotografe pa je jahtom prošetala u toplesu, a onda legla u zagrljaj tadašnjem dečku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene