Baš se zaljubila!

Danijela Martinović iznenadila potezom s novim dečkom, s Grašom joj to baš i nije bio običaj!

Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Ranko Šuvar/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić - 8 Danijela Martinović i Josip Plavić - 9 Danijela Martinović i Josip Plavić - 10 Danijela Martinović i Josip Plavić - 12 Danijela Martinović i Josip Plavić - 13 +19 Danijela Martinović i Josip Plavić - 14 Galerija

Danijela Martinović i Josip Plavić učinili su svoju vezu službenom i na Instagramu.

Pjevačica Danijela Martinović ovog tjedna predstavila je autobiografsku knjigu "Tuširanje duše" u društvu članova obitelji, prijatelja, kolega i svojeg novog dečka, inspektora Josipa Plavića.

Dojmove s promocije podijelila je na svojem profilu na Instagramu, gdje je objavila i niz fotografija s događaja, a među ostalima i dvije na kojima pozira zagrljena s Josipom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Ovo je prvi put da je Danijela na društvenoj mreži objavila fotografije s novim dečkom otkako se doznalo da su u vezi.

"Hvala svim mojim gostima", napisala je Danijela uz fotografije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Na promocije je i neprestano izmjenjivala nježnosti s Josipom, a došla ju je podržati i njezina majka Ivka.

Podsjetimo, za vezu Josipa i Danijele doznalo se početkom ove godine. Josip je kriminalističku inspektor i upoznali su se kada je Danijela podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

Prije njega bila je u dugogodišnjoj vezi s Petrom Grašom, no rijetko je na društvenim mrežama dijelila njihove zajedničke fotografije, a nakon što su prekinuli, sve ih je izbrisala. Danijela iza sebe ima i brak s Markom Perkovićem Thompsonom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 +25 Georgina Rodriguez - 7 Zanimljivosti Procurili detalji tajnog ugovora Ronalda i Georgine, evo što će joj pripasti ako je on odluči ostaviti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić u Italiji - 6 Franka Batelić u Italiji - 5 +26 Franka Batelić u Italiji - 4 Celebrity Franka Batelić iz frizerskog salona izašla je s promjenom kakvu si nije željela pa pokazala novi imidž!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene