Majčina preslika

Kći Dragane Mirković ljetuje u Hrvatskoj, hvali se slikama iz Lijepe naše, a rijetki znaju i kako izgleda

Dragana Mirković Dragana Mirković Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Bijelić Manuela Bijelić Manuela Bijelić Manuela Bijelić Manuela Bijelić Manuela Bijelić Manuela Bijelić Manuela Bijelić Manuela Bijelić +0 Dragana Mirković Galerija

Manuela Bijelić je za ljetnu destinaciju s prijateljima odabrala Hrvatsku, a novim objavama pokazala je koliko liči na majku Draganu Mirković.

Regionalna pjevačica Dragana Mirković svoju djecu oduvijek je trudila držati podalje od očiju javnosti.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Dirnula ju posebna pjesma Dragana Mirković se raspadala kada nitko nije ni slutio što joj se događa, mislilo se da živi ljubavnu bajku s hrvatskim biznismenom!

No, kako su Manuela i Marko odrastali sve više su krenuli biti aktivniji na društvenim mrežama.

Tako je njezina 20-godišnja kćer Manuela podijelila na svom Instagram profilu izazovne fotografije u kojima je otkrila kako je za ljetnu destinaciju s prijateljima, odabrala upravo Hrvatsku. 

Pozirala je na terasi s pogledom na more i ostatak grada u pripijenoj kraljevsko plavoj haljinici te je istaknula svoj preplanuli ten i manekensku građu tijela. 

Također, objavila je na svom storiju niz fotki u uskim kombinacijama koje su pokazale da Manuela zaista drži do svog izgleda i da prati modne trendove, a njezini pratitelji uputili su joj zbog toga niz komplimenata. 

Mediji su masovno pričali kako Draganina kćerka neodoljivo podsjeća na nju, a na ovim slikama i vidimo tu sličnost. 

"Manuela je radila u jednom hotelu tri mjeseca, za njezine godine dovoljno da stekne nekakvo iskustvo i radne navike. Najvažnije mi je što su oboje pokazali želju i volju za radom te ih mi nismo tjerali na to", rekla je Dragana jednom prilikom za nova.rs.

Manuela ima zatvoren Instagram profil i 132 pratitelja. Čini se kako voli svoju privatnost te je ne želi dijeliti s ljudima koje ne poznaje. 

Dragana je nedavno na svom Instagram profilu podijelila i fotografije na kojima se pohvalila kako je njezina kćer Manuela diplomirala te je pokazala što joj je sve kupila.

Pjevačica kćer Manuelu i sina Marka ima sa suprugom Tonijem  Bijelićem sa kojim je u sretnom braku od 1999. godine. 

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene