vidite li o čemu je riječ?

Trump je opet predmet izrugivanja, a razlog je i više nego očit: "Ovo izgleda bolesno, više nije s ovog planeta!''

Donald Trump Donald Trump Afp 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump Donald Trump Donald Trump Donald Trump Donald Trump Donald Trump Donald Trump Donald Trump - 5 Donald Trump - 4 Donald Trump - 2 +9 Donald Trump - 1 Galerija

Lice Donalda Trumpa ponovno je postalo predmet ismijavanja nakon njegova zadnjeg javnog pojavljivanja.

Bivši američki predsjednik Donald Trump pobijedio je na republikanskim predizborima u New Hampshireu, čime je zgrabio predsjedničku nominaciju Republikanaca po treći put, a svoju suparnicu Nikki Haley pobijedio je u državi u kojoj je imala najbolje izglede protiv njega.

No, Trumpovo pobjedničko slavlje ostalo je u sjeni njegova tena. Iako smo već navikli na njegovo narančasto lice, čini se da je ovaj put pretjerao s puderom ili kremom za samotamnjenje, što je posebno zabavilo njegove protivnike, koji su ga ismijali na društvenim mrežama.

Pogledaji ovo Ivanka Trump Zanimljivosti Fotografije Ivanke Trump šire se društvenim mrežama zbog baš bizarnog razloga: "Duži je od njezina pamćenja!"

"Molite se za Trumpovu šminkericu", "Baš lijepo da je podijelio dio svojeg tena s Loomer", "Što se događa s Trumpovim licem? Inače je narančasto, no ova boja izgleda bolesno. Više nije s ovog planeta", samo su neke od šala na račun Trumpova tena s društvene mreže X, nekadašnjeg Twittera.

 

 

Nedavno je na društvenim mrežama osvanuo i video Trumpa bez šminke, u kojem je iznenađujuće bljedunjav, a i to je zabavilo javnost.

U zadnje vrijeme puno se pisalo i o Trumpovu braku jer se dugo nije pojavljivao u javnosti sa suprugom Melanijom. 

Pogledaji ovo Melania Trump - 3 Celebrity Melania Trump svoju stariju sestru godinama je skrivala, a u Ameriku su odselile s istim snom, evo u kakvom su odnosu!

Melanija je izostala i s obiteljske božićne fotografije jer je navodno bila u bolnici uz svoju majku, koja je malo nakon toga i preminula.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nurgul Yesilcay - 20 Nurgul Yesilcay - 21 Nurgul Yesilcay - 19 Nurgul Yesilcay - 18 +25 Nurgul Yesilcay - 17 Celebrity Zovu je turskom Monicom Bellucci, a lijepoj glumici na društvenim mrežama nije problem pokazati ni kako izgleda bez trunke šminke!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu +16 Podrška za Severinu Celebrity Instagram vrvi porukama podrške za Severinu, uz nju su brojni poznati Hrvati i Hrvatice, ali i regionalne zvijezde!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene