''zaustavio se jedan kombi...''

Miljenik žena prisjetio se anegdote sa svog vjenčanja na koje se odlučio poslije tjedan dana veze: ''Zamislite samo njihovu reakciju...''

Aco Pejović i supruga Biljana Aco Pejović i supruga Biljana M.M./ATAImages 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aco Pejović i supruga Biljana Aco Pejović - 1 Aco Pejović - 2 Aco Pejović - 3 Aco Pejović - 4 In Magazin: Aco Pejović - 1 In Magazin: Aco Pejović - 2 In Magazin: Aco Pejović - 3 In Magazin: Aco Pejović - 4 Aco Pejović u Areni Zagreb - 3 +22 Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Iva Pejović Galerija

Aco Pejović i njegova supruga Biljana u brak su stupili nakon tjedan dana veze, a danas imaju skladan brak na kojem im mnogi zavide.

Srpski pjevač Aco Pejović miljenik je mnogim ženama zbog svoje romantične duše, ali i ljubavnih balada čije riječi diraju i ona najtvrđa srca.

Aco je više od 20 godina u braku sa svojom boljom polovicom Biljanom, a zajedno imaju tri prekrasne kćeri Magdalenu, Mariju i Ivu. 

Iako se Biljana ne pojavljuje često u javnosti, ipak je imamo prilike za vidjeti na nekim većim događanjima kao što su rođendani ili veća događanja u Beogradu gdje prati svog supruga. 

"Žena je gazda, ona je stup kuće. Na njenim plećima je sve", rekao je jednom prilikom što misli o svojoj ženi za tamošnje medije.

Prisjetio se i jedne anegdote s njihovog vjenčanja na koje su se odlučili nakon samo tjedan dana veze.

"Zakasnio sam na svoje vjenčanje. Moj kum i ja smo svirali na Zlatiboru, a ujutro smo se autostopom vraćali kući. Dok smo stopirali, zaustavio se jedan kombi. Na sreću ili na našu žalost, to je bio kombi s glazbenicima koji su pošli svirati na mojoj svadbi. Zamislite samo njihovu reakciju", rekao je tada. 

Život ih nije baš uvijek mazio jer se njegova supruga našla u teškoj situaciji gdje se borila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom.

"Biljana je bila zdrava žena, nikada nije imala problema, nije ni znala da boluje od proširenja krvnih žila. To je poput jednog balona koji se stvori na krivom putu, a ona je to imala od rođenja i to na predjelu očiju", rekao je pa objasnio kako je to otkrila kada je predavala studentima te se srušila i završila u bolnici.

"Puno sam išao u crkvu i molio se, mislim da mi je to dosta pomoglo, tamo sam nalazio mir. Vratila se kada je vidjela kako izgleda, pogledala se u ogledalo i rekla nam: 'Pa dobro, je li vi vidite kako ja izgledam? Zašto mi niste brkove i obrve počupali?'. Mi smo se smijali jer nismo mogli vjerovati da ona priča o brkovima, a mi smo se toliko brinuli hoće li ona uopće preživjeti", prisjetio se Aco najtežih vremena kroz koja je prošao sa svojom suprugom. 

Zanimljivo je i kako je Aco svojoj supruzi Biljani posvetio jednu od svoji pjesama "Sve ti dugujem" koju rado pjeva na svojim koncertima, a svaki puta obavezno joj zahvali što je oduvijek puna razumijevanja i što ga uvijek dočeka raširenih ruku.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev i Jagoda Kumrić Petra Kraljev - 1 +23 Petra Kraljev - 2 Celebrity Ova djevojčica s fotografije danas je jedna od naših najpoznatijih glumica koju obožavamo gledati u hit-seriji, prepoznajete li ju?

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković - 1 Sandra Perković Sandra Perković - 2 +22 Sandra Perković Celebrity Ovom fotografijom Sandra Perković definitivno je skrenula pažnju s priča o svojoj svadbi, a tu je i opis kojim je objasnila nešto jako bitno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene